Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Thursday, June 24, 2010

basi punya entry - masquerade party


Hi all.......It's weekend again here....so we have some plans to go somewhere....hopefully menjadi laa plan kali nih!
Before saya blah dr couch ini and pegi kemas barang...i just left this entry with our balqises wore their costume on their masquerade party..........YEp...dah lama basi pun! Tapi sebab baru upload from camera.....korang tatap laa jugak ehhh... ;p





And these pixs taken at their school....gamaknya teacher diorg amikkan kot...
Tak tau naper si Faihana tuh keras kejung gitu....wehehehhehehe...........the contest tuh sumer grade nasuk..from grade 1 - grade 6.....and turn out that.. Faihana ni dapat no 3 from all contestant!!!....Humairah xdapat sebab banyak nau doktor lain yg serupa......wehehhehehhee.......


The class picture taken by their teacher!

And lastly...layan la video nih....di amik khas for daddy actaully..sebab daddy dah kuar awai2 pagi..xsempat tgk anak2 dia dlm costume nih!!!!


p/s: sorry sebab u all kena pusing pala......


Ok all....i better chiow dulu......ni kalau hubby tau ni mau sebakul dia berletiaq!!!!

3 comments:

suzzsuzie said...

kepala ada sikit pusing tgok itu video....seronok ada masquerade party kt skolah

ietafakyra said...

bestnya! happening la skul2 zaman skrg nih. cher bygkan kita kt SAS dulu ada cenni, sure mommy dpt nomot 1, kan mommy suka melaram! hahahahaa *larikkkk*

chiko said...

hahhaa.. lawak2. slang english cam dah ala2 hindustan pun ada. aiyoo tebelit lidah ok nak tiru!!