Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Wednesday, June 2, 2010

Take a break!!!!

Fuhhhhhh....fenat nih!!!!berpeluhhhh den!!!!rasa cam nk pitam pun ade nih!!!!
It's now 2.25am in the morning n saya masih bercelik sebab tgh bertungkus lumus menyetelkan barang2 sumer nih!!!aduyaiiii....barang sapaaaaa laa byk nau nih!!!!!!
Tapi skrg xnak citer pasau kemas umh baru lagi ...this time nk citer pasai balqises dua orang nih....
Alkisahnya tadi masa depa nk tiduq...tetiba dua beradik tu duk tanya:
"mommy,spelling buku dlm melayu apa? "
saya duk konpius ngan soklan depa xdpt tangkap lak apa yg depa mau...*tetiba jd dungu!!!*
pehtu depa duk eja2 sendiri n came out with a result:
"mommy,spell buku dalam melayu camni ehhh B.O.O.K.C.O.O = BUKU!!!"
daddy perasan terus menyiku saya ..only then baru saya dpt tangkap apa yg budak dua org ni duk pikir!!!!ishhhhh....bila perasan...cam nk tergelak besar rasanya!!!!
Jenuh laaaa anak2 aku nih....FAIL BM!!!!sok if balik mesia nk kena masuk kelas intensif BM nih!!!!


oh...masa mencemburui saya...nak kena sambungkeje mengemaih!!!!till then...selamat maju jaya u all!!!!

6 comments:

Naddiea said...

hheheehe..terkejut shepah tgk ejaan buku dlm bahasa melayu balqises.x sangka depa buleh eja macam tu.hehehe..lawak la kakak2 dua org ni.

kamalnzura said...

farah, nmpk gaya cam nak duk lama aja lg kat sana..syoknyaaaaaaaaa...

ietafakyra said...

yer, mommy blurrr sbb mata berpinau tgk byk benau brg2 dlm plastic itam tu...nk buang ka nak simpan? hihihihii....

Diamilikku said...

hahahahhahahahahha...lawak la balqises nih

@cu SaYaNg said...

kontrak en.dedi bersambung lg ke mommy?

aramis2177 said...

shepah: hahaha....tu lah balqises nih!nk kena masuk kelas intensif BM nih kalau blk mesia nanti!
Jai: so far lom tau lg brp lama....
eita: wehehhehee..betui!!!!dh nak naik juling dh nih!!!!takut last2 semua rasa nk buang!huhuhu
sone: mmg kan!!!
piah: so far till sept...xtau laa if smbung lg paih tuh!