Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Tuesday, June 22, 2010

crooked but hilarious!!!!

Owhhh...saya tengah takde kejer...tapi mata xleh nak tutup & pejam lagi....haish....it's almost 2 am in the morning! so dari xde keje..baik cari kejer.....apa lagi.....mari kita update blog dengan citer yg merapu meraban......HAHAHHAHHAA.....
Yeap ppl......mari layan all these crooked BUT hilarious pics.........
Sumer taken masa kami xde kejer....huhuhu....weird family huh????

Our 3 angels!!!!!

kami gelak besaq...mcm nak pecah perut bila tgk sumer gambaq2 raisha nih...ada lagi yg lain..tapi cukup2 laa saya letak yg nih.....yg paling lawak bila....Si Raisha tuh pun sama gelak besar bila tgk muka dia gitu!!!wahahahhahhahaaa..........sure dia igt alien mana yg ada iras2 muka dia....kehkehkeh....

Humairah trying the aquarium effect!Siao muka terkuhat bagai!!!iskk..iskk....iskkk.....

Faihana mcm Alien  Cornhead!!!!Wuhuhuhuhu....


And little Raisha mcm apa ntah....mata sepet giler....hidung haluihnye......pipi n dagu gedempollllll!!!!!!!anak sapooo laaa nih!
Mommydaddy pun nak tumpang sekaki...di kala anak2 sumer dh tiduq..kami xde keje...layan gak photo booth nih!!!!!weeehehehehhehee....ni effect naik rollercoaster!!!!

And the Weirdo family!!!!HOhohohooho....sila jangan takut nak berkawan ngan kami...we are very friendly ppl cuma ada sket PELIK!!!! ;p

4 comments:

ietafakyra said...

hahahaaa...memang la korang nih kelakar! lawak betul...tp mmg syiok la kan layan2 gegila sesekali, lega pala otak bleh gelak2! :D

aini said...

hahahha...best2 farah...teringin nak buat jugak....:P

suzzsuzie said...

mmg xde kije la nih..i've tried before...the aliens world...cutie aliens..haha

kamalnzura said...

dah takdak keja betoi lah niii mommy farah niii.....hehe