Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Monday, October 26, 2009

Al-Jazira & Toyota Open House

Hi ppl....
I'm back with more basi entry.......as in the last one i've told that we are going somewhere kan....
Actually takde laa mana pun...cuma open house jer.....though Syawal dah abis ...kira ni the last one laa.....kitaorg dpt jemputan from Al-Jazira Bank staff and TOYOTA staff... diorg combined sekali.....


Diorg buat kat dewan Hotel Jeddah Gulf....and the place sangat laa dekat ngan tempat kitaorg...so kalau xpegi mmg laa xpatut sangat...siap org tu menjemput bagai......tapi sememangnya rugi kalau xdatang coz the food sangat2 laa banyak n sedappppppp!!!!
Ni aialah pinggan pertama saya....hahahhaa...memula kita pekena nasi putih with lauk pauk - udang goreng berempah , ayam masak merah , daging kerutuk , kurma daging and sambal belacan with some ulam2.....nyum2......
pehtu...masuk round ke-2..saya pekena LAKSAM......wohhhhhh...antara faveret nih!mak aiiii...sedap gilos rasa dia...balqises pekena soto ...saya disebabkan ala - ala malu....tumpang2 jer laaa rasa bihun soto tuh....sedap jugak!aishh...rugi tul jd pemalu mlm tuh kan!
Pehtu kitaorg pekena lak dia punya dessert......fuhhh...mcm2 ada....mmg rasa mcm makan kat malaysia jerrr.....
Kitaorg duk meja paling hujung so that.....org takde laa nampak yg kami ni buruk lantak...muakakkakakkakkaa......ntah berapa round ntah jln pi jln mai amik food tuh.....hewhhehhe.......

Ni lah dia Siti one of the tukang masak mlm tuh.....TQ so much siti for the invitation!!!kenyang perut kitaorg.........alhamdulillah!!!!!!!!!

4 comments:

ieza said...

sok arr...kat sana pun dapat pekena laksam....

@cu SaYaNg said...

if p open house rugi la mommy jd pemalu...perut lapar kalau pemalu nie...kempunan ja tgk makanan..hahahaa

mommy, mis u so much...

aini said...

farah...comells nya raisha....:)
geram la tengok dia dengan gaun putih dia tu.....;)
mmuuaahshhss

nabilah hana said...

salam
wah...baby raisha dah besar