Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Tuesday, October 13, 2009

back @ Jeddah

salam allll.......
we are already back at jeddah..
alhamdulillah dh selamat sampai kembali ke bumi anbia' ini.....
before kita update pjg2.....mari kita layan pics nih jer.....
enjin nak kena panaskan dulu nih...dah lama xmenaip byk2 nih....
pheww....byk nak citer...byk pics nak upload......slow2 laa ehhh.....

She's goin to be 5 mths this 22nd Oct nih...

And my ' so grown up princess' nih pun dah mcm anak dara daa........
love this pics......ni lah dia pic kat desktop lappie kami........heeeee

oppsie......tu jer laa dulu kot!huhuhuhuh...jgn mare...enjin xckp panas.....nanti kita sambung naa...
take care all

5 comments:

ietafakyra said...

cumil22 sume...selamat raya kak farah.seronok tgk kome sume beraya kat mesia nih.nak enterprame, tp tau schedule sure tite gilernya lah akak tu kan. nway next round balik bleh la roger2 lain utk catching up yerr...tcare sis.

Mimi Sharif said...

Fuh...
Kami semua aka peminat aramis2177.blogspot.com memang menantikan blog ni di'up-date' nih....

Irm said...

iskh.. kesian tok mama punya head sudah kena chopped daa..
but yes, nice piccas..
more, more,..

viruspadu said...

yessssssssssssssss

sebijik aaaa

sebijik anoi aaa

kagum aaaaa

aramis2177 said...

ita, samat hari raya gak ( though dh abis bulan syawal..huhu )InsyaAllah nx round kak farah kita gather2 okeh!!!
mimi, makasih laaa duk jenguk2 blog kak na yg xberupdate nih.
irma laling, kehkehkeh.....sian tok mama kena chopped.....not purposely laaa....huhhuh...nak pics lagi sila tgk kat FB yer dear!
zaimah, tu laaa kan...camna laa leh sama muka diorg kan!hehehhe