Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Saturday, October 31, 2009

just came back.....

Salam sumer....
Oh...hari ni ni dah Sabtu....kalau kt tempat lain Sabtu means weekand yg best kan...tapi kat sini Sabtu tu mcm hari Senin ( Isnin )....permulaan minggu baru....skrg ni baru kul 6.40am...jap lagi nak kejutkan balqises gi school.....hubby dah pun keluar umah kul 6.15am td....mata masih kelat2 nak bukak nih....sebabnya..
Kitaorg ni baru sampai dr Taif semlm kul 9pm gitu.....adoi laaa...penatnyaa......this time around kitaorg gi overnight kat sana....bertolak since Khamis after maghrib sampai highland sana around midnight dah pun....
Pic atas tu saja kasi2 perangat dulu..... This time kami stay kat Al-Shafa , ala - ala Cameron Highland gitu....tapi the temperature around 12C masa kami sampai tuh....perggghhh...sejuk ler sangat since masing2 idak lerr bawa jaket tebal mana pun...masa kan duk Arab ni mana lerr nak ada Jaket bulu2 tebal ker haper....muahahahahhaa.......okey2....nak citer lebey2 nanti saya sambung sebab xleh lama nih....nak kena prepare lunch box for balqises n sesiapkan diorg.....
So guys...enjoy your weekand.....tapi not for us yg baru start minggu baru nih......
~tata~

4 comments:

nabilah hana said...

salam kak farah
12 deg c !
sejuk tu ~~

Cik Wanie said...

salam akk,
lama x singgah sini,
happy 2 selalu yea:)

kamalnzura said...

pi bercuti ke ni?

ieza said...

wah..best tu dear..hehhehehh