Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Wednesday, October 29, 2008

Am BACK!

Yeah......Am BACK!!!!
huhuhuhu...untuk yg mencari saya ( ada ke org cari??hehhehhe) 
actually saya xkemana pun....ada je duk mabuk2 pening2 migrain kat bumi Jeddah nih haaa....CUMA my 'net-net' kat sini ilang connection...ntah apa ntah diorg baiki kat bawah tu......5/6 hari gak laaaa xberinternet.....
uiiisshhhh...mcm golap dunia ku!huhuhuh......
Tgh malam semlm baru ok balik....so here i am again....

Oohh...untuk yg tanya how my condition now?
Yeah.....saya still mabuk sakan....asyik nak baring jer.....still xde selera nak makan...berat dah turun banyak....camno yeah...org preggy kena naik berat....ni asyik turun je....ok ker ekk?
Balqises also sihat and happy as always.....hehehhee
As today diorg ada UN DAY kat school...kena pakai baju kebangsaan masing2.....nanti laa i upload citer n pics....
for the mo.....saya harus letak kepala dulu..kalau tidak migrain mcm nak hantuk kapla kat dinding!huhuhuh....
Cau2.....

7 comments:

shaf said...

alahai... kesiannya.. gi rest..nanti dah masuk bulan ke-4 oklah tu..

@cu SaYaNg said...

darling...miss u...
wei, hang jaga la kesihatan diri noo..i'Allah aku doa kan hang cpt ilang mabuk2 tu semua...

*adie* said...

farah... take care yea.... be strong mentally and physically....

ieza said...

sian nyer farah....pape pun
jaga diri bebaik na...

ummi ghazi said...

aunty mommy!

waa mmg ade org tercarik² la..kami duk bgtau abah ghazi..eh mana pegi aunty mommy ni..tk mncul2 dialam siber..risau gak..ke g cuti cuti jeddah? hehehe

aunty mommy don wori, ummi dlu pn sama masa memula preknen kan ghazi trun 8kg dlm msa 2 mnggu je..tp dah abis 1st trimester tu naik bdn balik alau tk byk tp cukup mkn dgn zat sume utk bb ghazi kuar hehe

haa satu lg, mcm org dlu farah, sbb ada sket la kemualan..so amalkan mnum ribena suam..lega sket sbb die pon ade msm n mnis sket kan..atau lemon suam ...nyummm...

yg penting jg mkn..klu sket pn tkpe, tp biar berulang..n mkn buahan..biar mkn sket tp makan berzat tau..huhu

ghazi kim kissess fr aunty mommy and kak myrah and dik hana :)

Iza-Zulkifli said...

take care sis. makan buah bebanyak..ilang loya, khasiat pun ada :) (err..jangan pi makan jeruk pulak nooo)

Harni Safarina said...

Farah, Congrats!! Den tertinggal keretapi la..hehehe..

Take care, k. Hopefully tak lama lagi hilangla mabuk2 pening2 tu. Banyak2kan berehat..