Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Wednesday, January 20, 2010

balqises in pyjamas

Salam alll......
Apa bikin ni ari???
Actually kitaorg ni baru settled kemaih2 barang..sebab kitaorg dah pindah semula ke Qatar Alnada...rumah lama kitaorg...rumah yg masa memula sampai dulu.....so now meriah laa sket hidup coz now bila duk sini sumer kakak2 yg duk sini dekat jer...pagi gi bekpes umah kak pady (sebelah umah jer pun ) , tghari lunch umah kak noor...minum petang umah kak aida....malam nak dinner umah makteh pun boley!!!!! Hahahaha...gilo apo!! tu dah dasar pemalassss nak mampuih tuh!!!
So berbalik ke hal pindah & kemas barang tu....so semalam..sambil saya n hubby kemas2 tuh...minah dua orang ni pun duk nyibuk sama..tapi depa nyibuk lebih ke arah menyepahkan lagi....dah laaa bikin gamat umah jaaa....dengan suara2 yg ala2 guruh depa nih....Raisha dh tiduq mujuq xjaga jaa.....
Nak tau apa depa dua org bikin????
Depa duk berkepit dua orang mcm kena lekat ngan gam....sekali tgk dh ala2 Bananas in Pyjamas tuh...adoi laaa....kita duk kalut kemaih..depa duk kalut jalan sana jalan sini.....berkepit2 mcm kembaq lak tuh....bila tanya..jawab dua2....nak tergelak pun ada...elok laa tuh..sorang B1..sorang B2...bukan BANANAS...tapi BALQISES.....sesuaiii laa anak2 oiii!!!!



video
Layan laa video yg pening kapla nih.......BALQISES in pyjamas..( but that's not their real pyjamas laa )



Owh...sesambil saya tgh duk belek folder lama2...tengah cari2 gambaq bdk2 nih nak sort n hantaq cuci...jumpa plak gambaq lama2 masa depa kecik.....see how close they are....just cant imagine if depa terpisah.......huhuhuuh...mommy lak yg syahdu !!!!!!!So let's layan their pics from they were smaller to the latest today........




How time flies........ :(

8 comments:

@cu SaYaNg said...

tgk depa nie teringat anak menakan aku dulu..mcm nie gak la..
walau pun mak & ayah lain2 tp org tetap kata anak menakan aku tu kembaq..sbb rapat..sampai ke besaq depa rapat...belajaq di sekolah yg sama...keja pun aliran yg sama...

Mrs SM said...

seronoknya tgk depa 2 ni..dh mcm kembaq kan,..sbb jarak dekat..best2..

Diamilikku said...

dah memang mcm kembar pun kan...dah beza umur pun tak jauh mana.....hurmmm sweet je kan kak farah...ada anak2 yg umur hampir sebaya...tak sabar nak tunggu aisy dan alesha pulak...close kah??? takutt ni sebab dif gender kan

ietafakyra said...

sweet...hope this happiness last forever kak!
p/s : mommy plz pesan kat depa jgn share bofren dh aaa nnt! hihihihi...

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

sweet sgt...bkn takat k farah..eza pun syahdu tgk..alangkah bestnya kalu anak eza pun mcm ni.

kliza said...

haha... setuju dgn statement ietafakyra, boyfren jgn share... kalo nak sama jugak carik je yg kembar. dah besaq bebudak berdua ni kan...

aramis2177 said...

pyah: anak2 aku nih pun dok2 dah besaq xto laa camna.....jgn gado sudah...
Mrs SM: tulah....ramai org igt depa kembaq....hehehhe
Sone:haa...sok2 alesha & aisy dh besaq..tgk laaa....baik ka dak....ntah2 lagi baik dr depa nih...tho laki & pompuan......
eita:iskk...kalau berebut bf naya gak tuh nooo...hehehe...
Kak liza: ekekeke....kita tgk dh besaq esok camna kan...

kamalnzura said...

farah, comei betui anak2 hangpa...
syoknya dpy baby girl..