Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Saturday, January 9, 2010

get together ka soppinggggggg nihh!!???

This was last wednesday activity!!!!
Kami gathered reramai with VIP hari tuh... Puan Rozi ( wife our consulat general ) kami janji jumpa kat Mall of Arabia...nak lunch kat TGiFriday's....sesambil leh tgk2 apa yg SALE!!!!!
Weeeeheheheheee.........
Saya n makteh sampai sana lambat sket..biasa laaa kalau dah anak kecik nih kan....janji kul 11...kami sampai 12++pm ....depa dah start makan dah pun...kami sampai order makan sket2 jaa....lagipun cam tak tergamak plak nak makan terlebey sedap without hubby! Saya n makteh mmg ordered utk kids ja lebih....utk kami ala2 kadar jaa....coz lam hati masing2 duk tingat kat laki....
"Sian laku aku..aku makan sedap2...dia duk penat gheja!!! "
Saya mmg selalu kalau bab2 makan sedap nih kalau hubby takdak di sisi cam xsampai hati nak makan banyak2.....selalu duk tingat...ni kalau dia ada sama sure dia suka....kang balik kalau dia tau kami makan sedap2....sure dia terliuq....huhuhu...baik wooo mommy kan daddy kannnnn! ;p

Kami teruja tgk ayaq nih.....sedap banget!!!! xingat lak nama apa .....tapi mmg sangat slurrppp!!!! Masa kami sampai kat tempat tuh..tgk diorg ni punya beg soping sopang dah banyak....penuh bersepah dah atas2 kusi, celah2 meja...wooooohhh...sakan yer korang!!!! pukul baper laa korg soping nih...coz time tuh baru 12++pm...bila tanya ghupanya sampai2 tuh terus diorg soping....lam pukul 11 lebih gitu! Fuhhh...sungguh advance nih....tgk masing2 bedalll handbag kat Debenhams sorang satu....kak pady lak siap beli tuk anak2 dia tuh...waaaa...ni kompom SALE sakan nih!

Kak Aida yg jarang2 kuaq pun sama naik....dapat satu handbag baru.....huhuhu....xpa laa Kak Aida...sekali sekala kan2.......





After sudah makan2 lepak2 gossip2..lam pukul 2.30 pm gitu kami sumer gerak...Puan Rozi pun dah nak balik..driver sudah tunggu di bawah....maka saya & makteh bawa haluan sendiri....Kak Pady,Kak Noor & Kak Aida gerak haluan lain....tgk sumer kedai SALE nih....nak terbeliak biji mata nih!!! uishh....mana leh tahan nih....kami terjah satu2.....mana yg murah tu saya sebat laa..mostly utk balqises nih jaa.......tu pun malaih nak beli banyak2 coz takut membazir....tapi kalau xbeli time SALE...sok2 dah xSALE mmg xmampu dah pun......so adalah lebih baik beli skrg kan....ini namanya berbelanja secara bijak!!!! ( daddy sila take NOTE ya! ;p )
Kami spent masa kat situ punya laa lama... masuk satu kedai..belek tuh..belek nih...tau2 jaa dah nak tutup utk prayers time...so lepak lagi kat luaq....tau2 jaa dah dekat pukul 6 ptg...dah maghrib dah pun.....baru igt nak terjah H&M...selalu kalau SALE saya mmg akan terjah situ.....saya amat suka baju2 dia....and kalau SALE dia amat2 laa BESTTTTTTT....tapi tu ari xsempat nak masuk coz before 7 saya kena balik ......daddy dah sampai umah n xde kunci nak masuk umah.....iskkk..iskkk.....i should left the key to Sajat ( haris umah nih ) so that xpayah balik awai...! huhu sure sempat aku masuk H&M nih....
Hmmmm....xper laa ...sok2 ada rezeki kita pegi serbu lagi daddy yer.....daddy nak beli kasut kan....daddy kan....kasut daddy dah lama kan..!!!! ( sambil nyelam minum ayaq gas! )
So balik la saya dulu meninggalkan makteh yg masih xpuaih2 soping sopang.....sampai umah mmg lenguh kaki, lenguh pinggang xyah habaq!
Owh..ada lagi entry where we spent our weekend but later2 laaa yer!
Chiow u all!!!

2 comments:

ietafakyra said...

u ni mithali la sis...org len pi sopping melenggang, u bwk handbag 3sekali!! hebat betoi...ihhihii

aramis2177 said...

ieta.....mithali kah i? huhuh....nak buat camna kalau dh ada 3 handbags nih...ke hulu ke hiliaq kena laa usung.....tp soping tetap soping gak laa! hahaha