Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Monday, January 25, 2010

F! driver......

Hi ppl....
Owh..saya tidak in SILENT MODE lagi....kerna...hari ni saya betul2 in "SILENTMODE" bilamana hp saya teroff and terus padammmmmmm..and terussss xleh onnnnnn dahhhhhhhhhhh! ( Tulah ....padan ngan muka sendiri....mintak nak sangat silentmode...sekali kena betul!!!! ) Abis mak pak saya sumer risau..naper laa call anak dia sorg yg nun tercampak di bumi Jeddah nih asik pak operator arab yg jawab......sian diorg!!! Mujuq laa kan ada sedara mara gak kat sini..so diorg called makteh tanya....and now...saya terpaksa laa pinjam hp Zera dulu pakai...emergency case!
note to en.dedi: bila kita nak riki2 hp baru nih??
Anyway..itu citer lain....ni nak citer pasal aktiviti semalam....
Semalam en.dedi nih ngan kengkawan diorg pakat nak main go-kart kat Serafi Mall.....haa...mujuq tau kat MALL...so apalagassss...kami pun terus laa ngikut sekali......balqises dua org tuh excited ikut daddy diorg....while saya pusing2 laa lam mall tuh....singgah satu kedai nih...jumpa sepasang boots yg sangat laa cantik menarik ko mmmmg the booommm laaa wahai boots oiii.....harga dr Sr180 jadi Sr50 jer....bila belek n try boots tuh..wahlamakkk...mmg size saya daaa.....tapi bila tanya hubby..dia kata.."xyah laa..ni bukan 100% kulit pun....kang pakai kejap...kang rosak...mommy tuh dah lasak....kita beli yg lain laaa ehhh...tu ari ada kita tgk kat Andalus Mall yg lawa2 tuh..." ( sebab tu ari ada tgk kat PROMOD ..boots dia lawa2... tapi mcm dia nak beli kat aku!! Cisss... )
Saya ni yg menurut kata laki sendiri...maka xjadi laa amik.....huhuh....baik wooo mommy kan daddy kan!!!!
Errrkkkk.........melalut sudahh......nampak nau xpuaih hati xdapat boots kan...tajuk lain citernye lain.....
ok2....berbalik ke F1 tuh laa....while daddy and his frens enjoying their 'racing' , saya and raisha had a great time makan2 n minum2 tiramisu cake & pure choc ice blended...yummehhhhh!!!!!


Gambaq punya laaa 'kokak'......dah laa keter2 depa laju.....pehtu saya plak xguna flash coz cermin depan tuh...maka hasilnya......hambeeekkk laa ko labu!!!!


Ada laa saya amik video masa diorg tgh me'racing' tuh.....daddy, if u're watching this....u r no 23....so tgk bebetul yer daddy!
And US......enjoying our time together....tapi bila dah selesai 'race' tuh....daddy & kakak2 balqises came join us.....melantak abis cake n ayaq sedap mommy!huhuhuh

Akhir kata.....
Malam tadi tiduq xlena sebab terkenangkan boots murah tuh.......cisss.....mau aku pi jugak naik taxi pi beli nih!!!!!!

8 comments:

@cu SaYaNg said...

hahaha...selagi x dpt selagi tu la dok teringat...cepat2 ajak en.dedi p beli satu..ahaks

TiNiE said...

jgn risau weih..
hang ngan raisha sama comey...
sama gebusss..hikhikhik

ietafakyra said...

yer! sgt faham bila tk dapat apa yg diidamkan...dah la harga best!! errkk...kalo ieta, mmg cargas pi balik kak...ehehehehee...RACUN seh! RACUNNNN..........notty me! *wink*

Diamilikku said...

aip....
jgn duk ikut cakap ieta..ikut cakap suami...syurga tu bawah tapak kaki suami...hahahahahahha...

**Tetiba terbayang scene kak farah duk tgh2..pastu bidadari kaler hitam kuar pegang tongkat sakti bertanduk duk racun belah kiri (which is ieta) then belah kanan plak bidadari yang sangat sweet pakai warna putih duk kata jgn jgn jgn (sone la tu)...

hahahahahahha..lawak seyh...sangat drama

Irm said...

farah, hang pi beli aja..
hang kata la kat laki hang yang hang beli utk aku.. muahahha.. kaki kita kan sama size.. kaki ala-ala terbantut tak mau membesar.
;-)

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

pi je la naik taxi tangkap satu boots tu. dah price mark down baeek puya, kalau cpt rosak pun x ralat sgt.

p/s:sone ni baik sgt la pulak...

aini said...

farah ni macam aini jugak...kalu tak dapat sesuatu yang diinginkan tu...sure tak puaihh hati punya....pi beli sendiri pun rela kan...salkan kita dapat apa yang kita nak....yahooooo....;P

Anonymous said...

owhh..pandai korg semua nak meracun bini aku yer! huhuhu.