Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Saturday, January 16, 2010

YAY......


Let's start with....
YAYYYYYYYYY!!!!!
Noticed in my last entry i kept saying that Raisha preferred to 'kunci mulut' than trying to talk....
But since yesterday... we hardly heard she kept on mumbling....
"mamamamamama......baaaaaaaa..baaaa...baaa.....mamamamammaa"
No idea what she was saying but i take is as "MOMMY"
ekekkekkekeee...YEAYYYYYYYY!
Tapi tak to la plak if 'mamammamaa' dia tuh ..dia nak makan/susu.....hehehhee.....
Several weeks ago ada laa 3/4 kali dia sebut...."ediiiiiiiii....ediiiii..." each time nampak daddynye......sampai time mommy nk suap ubat pun dia menjerit..."edddiiiiiiiiiii" sambil sebek2....mcm kena dera ngan mommy jer......
Owh...xper laa boley sebut daddy dulu......ni sure dia dengaq kakak2 & mommy duk panggil daddy.....!!!
anyhow...we are so proud of u lil raisha!!!!!

4 comments:

k.liza said...

comelnya cha2.... bebudak ni memangkan.. penat2 kita ngandung,beranak n jaga tp dedi juga yg dorang ingat dulu!!!

@cu SaYaNg said...

so sweet...

ietafakyra said...

thats sweet! damia pun sebut ayah terer ja sbb mula dgn "a" kot...tp ibu jadi aboooo...setelah usianya 10bulan centu aaa...lama2 bubu...last2 baru ibu. hmmm...haru!

Diamilikku said...

sat ja kan kak farah...aisy pun dah 4 bulan...rasa mcm tak percaya..tambah2 sone duk bz keje..lagi la tak terasa...huhuhu...tgk2 anak dah besar je