Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Thursday, January 13, 2011

Haiiichoooo..........



HAIIIICHHHHOOOOOOOO..............Oh no......semua org dalam rumah ini sudah berjangkit sesama sendiri.....Starting from daddy , then our 1st Balqis & mommy.......and now the 3rd Balqis...and last one is our 2nd Balqis.......boley dengaq ja lam umah ni Haicchoooo & sokseksoksek ( running nose ) di sana sini...oh...dah mcm orchestra dah....cuma sumbang ajer....
And rite now...tetiba plak saya diserang gastrik....( tapi boley plak duk update nih kan! ) betul,ni tarak tipu punya.....sakitnya Ya Rabbi....hanya org yg penat kena gastrik yg tau camna rasa sakit nye....rasa cam nak beranak pun ada....ala2 masa contraction tuh.....ooohhhh......semoga gastrik ini cepat2 ilang supaya saya dapat  kembali menjadi 'supermommy' to balqises ni...idaak kalu..sapa mau hantaq Humairah pi sekolah satgi.......

Talking pasai our 1st Balqis nih.....ni pic dia semlm balik dari sekolah.....just look at her...time ni dah pukul 6.50pm.....butang baju PJ dia masih penuh sampai ke leher.....dia nih mmg jenis pakai nak kemas ajer....kalau salah sikat rambut dia pun ....dia akan betulkan sampai la rambut dia betul2 seperti apa yg dia mahu....sebab tu dia sgt tegas.....elok lah tuh kakak sulung......sok boley marah adik2..... :))))


nota: gastrik ni mmg betui2 mcm contraction nak beranak...kejap dia mai...kejap dia ilang....selang beberapa minit dia mai lagi....ni yg saya boley type ni sebab dia ilang sekejap...... so before dia mai serang saya lagi...saya better off dulu ok!
Take Care all......muaaahhsss

4 comments:

Diamilikku said...

nampak sangat kekakakkan...hehehheheheh...sweeeeeeeet je

Lady Lavender said...

oo..sakit gastrik mcm sakit contraction ehh..memang sakit tuu..take care mommy balqieses.

aramis2177 said...

sone: mmmg sgt ke'kakak'an .....elok la jd kakak sulung! hehehe
LL : yezza....mmg kalau kena tuh rasa mcm nak beranak jer...... huhu

kak Erna said...

salam aramis..gastrik..memang sakit..rasanya kalau sakit beranak pun..dah keluar babyy..dah legakan..tapi gastrik..selalgi tak dapat sedas injection..tak kan lega..
dah bertahun menanggung sakitnya ni..pantang silap makan..