Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Wednesday, January 12, 2011

kepanasan pastinya......

Oh tidak.....2 hari lepas saya dapat notis pemberitahuan katanya today 12 Januari 2011 bermula dari pukul 10 pagi - 6 petang perkhidmatan elektrik akan terganggu disebabkan kerja - kerja penyelenggaraan sedang dibuat!!!!!
AISEYYMANNNNNNNN......camna nih.....camna nak tgk 'stairway to heaven' kat ntv7 satgi kul 12 nih.....adehhh..camna la gamaknya raisha nak tiduq lam panaih2 nih......Nanti Faihana blk sekolah musti dia bising naper panaih.....Ohhh....baru terasa betapa pentingnya elektrik nih kan! Haiyaaaa.....
hopefully cepatlaaa masa berlalu........

4 comments:

Diamilikku said...

depa buat kul 10 pagi sampai 6 petang sebab majoriti org kuaq bekerja...for those housewife mcm kak farah memang siksa ahhh...sbaq na..may be kak farah leh bawk raisha gi jalan2 dulu ka...hehehehhe :0

Lady Lavender said...

kita pulak rasa takde letrik okay lagi dari takde air hihii..sabaq la farah yea..
p/s: stairway to heaven main lagi kat tv?? bestkan walaupun cite lama..

suzzsuzie said...

xleh bayangkan si raisya cam cacing kepanasan..kt sini plak takde air lepas banjir..grr

aramis2177 said...

sone: tu lah psl...adeh laaa masa kejadian tuh mmg panaih la kami semua...siap raisha xmo nap ptg.....
LL : hehehe....kalau xde ayaq leh tahan dulu n simpan ayaq tuh..kalau letrik takdak tuh yg haru tuh....btw, now stariway to heaven diorg tyg kat ntv7 kul 12 tghari....hehehe...best layan!!!
kak suzy: selalu lps banjir sure xde air & letrik....sabar byk2 ehh!