Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Thursday, February 18, 2010

2nd Day Alshafa

Setelah semlm penat berBBQ tuh...around kul 1.30 tuh sumer pun masuk beradu......sini tarak heater weh....baju yg kami pakai lak mana laa ada tebal nau.....mana nak ada baju tebal ngan bulu segala mcm duk negeri omputih time winter tuh...so sumer pakat berebut tarik selimut....malam tu plak hujan lebat giler....siap guruh bagai...dah rasa mcm kat Malaysia jer..lama oiii tak rasa suasana mcm nih....rasanya temperature time tuh below 10C.....sejuk ke tulang itam......sampai xlena tiduq dibuatnya akibat sejuk sangat!!!
Tapi the next day kena bangun gak la kan....memula geng bujang tuh nak masak nasi lemak...tapi apa kess plak kan depa nak masak...kami yg 2 org pompuan nih naik segan gak..so we took over laa....tho bahan xlengkap sangat ...balun gak laa....masak nasi lemak sumer.....bab ayaq depa yg sediakan....













Tengok laa suasana pagi kat Al-Shafa nih....kabus punya la tebai...

Budak 2 org ni terpisat2 bangun bila dengaq bising2....pehtu terus pi join daddy n the gang kuaq pi memain kat luaq.....eeeiii..xsejuk ke apa depa ni!!!!

Bila makanan dah ready sumer....perut pun dah lapaq...so masing2 pulun melantak xhengat..kena lak nasi lemak n ayaq teh laici...uishh..sedap!!!!!

Depa plan lepas makan2 dalam kul 10.30 nak terus check out , jalan2 sekitar Taif , naik cable car then terus balik Jeddah....so kami pun terus sesiap...kemaih2 barang sumer....
before bertolak tuh harus posing mosing dulu.....



Dan siap sumer...dekat kul 11 gak kami kuaq.....time ni kabus punya laa tebal....tapi bila dah turun ke pekan Taif dah xberapa sejuk dah....
But that one i'll cont later sebab now nak pi minum petang kat umah makteh kat tingkat bawah....hohohoh!!!
Take Care u all!
Ohw, ada video lagi.....all these taken di pagi yg hening tuh....
video

video

video

No comments: