Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Monday, February 8, 2010

portraiture

Anneyo Haseyo ( Hallo in Korean )
ohw, i love korean language.....kalau tgk citer korea...saya mcm leh paham ja apa dia kata sket2....DISEBABKAN since dulu lagi asyik sangat melayan citer korea nih ( maunya x..kalau dah Winter Sonata leh layan dekat 20x....Stairway to Heaven pun sama gak...sampai anak2 pun muka dah nk macam korea...apa kess )
Ok2...sila berhenti disitu saja .....lebih2 kang salah grammar kang malu jaa...huhuhuhu
Anyway.....if korg ada lam FB list saya, sure korg dah perasan kan pic2 di bawah nih kan.....Actually all the pics taken sebab kitaorg nak framekan.....
Since pindah umah baru nih....saya request kat hubby nak beli frame banyak2 sket..if before kami xsangat nak hias2 kan rumah nih..coz duk pikir....
"Ala...bukan kita nak duk lama pun....!!!"
Tapi since pindah sini....saya pikir2....ala..beli je lah....kang if sampai masa kena balik..angkut je lah sumer2 barang yg kita beli nih.....masuk sekali kargo....kang xbeli dah rugi plak kan!!Oh jgn xtau...frame sini sumer cun2......mcm2 ada....tapi yg kitaorg beli nih yg basic2 saja dulu...satgi beli hat warna warni xkena tema umah ....dah jadi umah apa dah....yg warni warni serba manikam tuh masuk lam list dulu..... :)
So nilah hasilnya.....




All these 3 pics bertukaq to this

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|



And other frames.......

I *HEART* this one very much!!!!


So lepas ni misi mencari / mengumpul frames akan dilancarkan yer daddy!!!!

8 comments:

ietafakyra said...

santek222!! bleh wat museum cenni sbb display byk2 pic bersejarah gitu. wah! dah balik sini sok, rumah dh penuh ngan hiasan kak! best222...

Naddiea said...

wahh frame yg cantik!!suka tgk frame yg ada kaki tu.macam monitor flat screen rupa dia.

Baby Lyana said...

cun cun! gambaq pun cun..terror dah encik daddy amik potraiture

*adie* said...

masa kat saudi dulu memang tu la kerja aku kumpul frames!! setiap kali pi sopang sure ada jer frames yang aku rembat... kat sana dah ler frame cecantik... harga plak buleh tahan you!

aramis2177 said...

ieta:hehehe..tu lah...dah ala2 muzium kan!
SHEPAH: hehe..made in IKEA...so pi terjah ikea..sure ada...
shaf:credits to en.dedi..dia yg beria amik pic..hehehe....bdk br belajaq!
adie: mmg pun frames sini lawa2......ada laa 2/3 dah aku beli....nak pi bli lg nih!!!

Glennis said...

Beautiful children.

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

k farah kita geng peminat citer korea!!! phillipine pun eza minat gak..la ni dok gila cari dvd FULL HOUSE version phillipine. nak tgk yg mana lg best, korea pya ka phillipine pya.

tgk gambaq potrait tu terasa nak snap juga and gantung frame cam k farah gak..hehehe..jgn marah

aini said...

farah..yang frame ada gambar 3 balqises sekali tu kan....macam aini punya pun ada....hehehhe...:)