Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Tuesday, February 2, 2010

comei kaaahhh?

Comei kah muka2 di baWah nih......?????




All the pics ni jumpa masa balik raya tu ari ....so terus simpan bw balik sini....
gambaq plg ataih tu gambaq hubby masa umuq dia xto brp thn...brp thn ehh daddy?gaya sakan!!!!!!!!huhuhuh...
agak2 muka saya masa baby mcm sapa ehhh???Humairah? Faihana or lil Raisha...??
Tapi mengikut komen hubby kat FB :

Rashidi Ibrahim says
mcm E.T. kot..tak pon Teletubbies!! muahahaha..


Evil sungguh laki den!!!!!


5 comments:

@cu SaYaNg said...

mommy, ET yg comel..hehehee

Naddiea said...

hhihih...dua2 comey.tp dua2 x de muka 3 balqises.depa ikut muka tok n nenek kot.brader shidi kata muka kak farah cam ET?hihiih....kesian akak.teletubbies okay la.cute!

ietafakyra said...

ala...daddy tu ala2 jeles aaah sbb mommy lg comei dr dia masa kenet2! jgn sedey yer kak....hihihihihi...notty!

cikpuanmieza said...

comel le hang masa kecik... tapi all the balqises mmg tak sama ngan muka hang.. farah, aku dah ada blog sndiri..nt add link k..

aramis2177 said...

hahahhaa..u ols....TQ2 laa ataih pujian2 tuh! hehee....sememangnya laki den jeles!!!!
p/s: mieja..nanti aku masukkan blog ko lam list aku eh!