Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Tuesday, April 20, 2010

anak sapoo laaaa nih!

Haishhhhhhhh.......tengok laaa budak - budak zaman sekarang!!!!!!Aiyoooooo....anak2 sapo laa nih...iskk..iskkk.....biaserrrr je kecik2 kuar dating tau..........Mujuq kat tempat org ramai...so tidak mendatangkan syak....dan jugak...mujuq yg si budak laki tuh rendah dr si budak perempuan tuh....ala2 kakak adik gitu............
And mujuq jugak yg si budak lelaki tuh memegang keter & motor mainan dia ........hehehe.......ape ke gi dating bawa mainan nih Raul....xmacho aaa Raul nih!
}
Si Raul Adam ni  anak kepada one of our fren Nadia & Saffizan yg stay sini..Nadia & Raul br dtg bulan 2 tu ari....Since geng kitaorg  sini mana ada anak boys besar dia so terpaksa laa Si Raul ni main ngan balqises nih......dia panggil diorg ni "kakak - kakak cantik!" Phew.....cantik kerr anak2 aku nih! Hehehehehe......
Tapi mmg la si Raul n Humairah paling rapat...Faihana xde la rapat sgt mcm gini...diorg ni sama - sama lasak...since Humairah ni pun ala2 'buaih' gak...mmg geng la dia ngan Si Raul nih......elok laaa korg....sama2 hyperactive.........!!!!!!

3 comments:

Naddiea said...

hehehe..cute!!kak farah,takpa anak2 berdating depan mak ayah.yang belakang mak ayah yg buat risau n takut tu..

ietafakyra said...

iyerr.... tantekkkkk! :D jumpa si damia jenuh la dia dok follow kakak2 ni, dia suka yg lawa2 ja sis anakku itu. :P kekekeeke...

aramis2177 said...

nadd: betui2....mujuq depan mata...tp tu laaa...bdk2 zaman skrg!
ieta: waaaahh..nanti blk kita bg jumpa ini kanak2 sumer.....sure sukerrr memain nih!!!