Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Saturday, April 24, 2010

serang D'Saji

Ini kisah orang yg kebulur nak makan makanan Malaysia.....kalau sampai kat Mekah ni rasa rugi kalau tak dapat singgah ke D'Saji nih.....So dah alang overnite sini...merasa puaih gak laa this time makan sini....
Memula masa pagio breakfast nagn geng2 mommies tuh....pekena bihun goreng , teh tarik & cucuq udang...fuhhh...sangat sedap teh tarik dia..... ( pics xdak sebab lupa nak amik ....ghalit duk makan! )
Then lepas check out from hotel ( sini check out hotel till kul 3 ptg ) terus ajak hubby round2 sekitar HARAM and nak pekena roti canai kat D'Saji lagi...since pagi tadi dia xdan nak merasa teh tarik dia...so mmg tak ditolaknyaa laa... BIG SMILE from me!!!!!!!
So Ni diaaaaaa.....kami lepak sini lepas Asar......

Kitaorg pekena ABC......tho the taste mmg lerr xleh nak lawan yg ada kat Malaysia kan...jadi laa dapat lepaskan rindu! :)


Owh...this was murtabak & teh tarik....murtabak dia sedap sangat...lg sedap dr yg kat Malaysia...tebal woooo.....mmg puaih makan laa.tp rege dia haa....sr8 wehhh...tapi nak makan gak kan...pejam mata ja laa.....

Balqises enjoyed dapat pekena roti canai kosong nih......


Kuih ketayap yg disedeqahkan oleh Pak Syakir...kebetulan jumpa dia kat sini....sedap jugak ketayap dia....haaa....mmg betui puaih laa dapat pekena teh tarik dia.....
Oh...rindu nya ngan malaysian food...tapi kenapa tetiba ari nih rasa nak makan beriani india lak???huhuhuhu....harus satgi nak pi tapau kat kedai badar....jom daddy jom!!!!!! :)))))))))

4 comments:

Diamilikku said...

Raisha nak dapat adik dah kot...hehehhehehe

aramis2177 said...

phhhhhhhuhuhuhuhuhuhu.......TIDAK aihhhhh!!!!!!!!!!!jgn salah sangka yaa...mak raisha nih mmg kaki makan punnnnn!

k.liza said...

hahaha... k.liza baru nak kata, sama macam cik 'diamiliku' tu... mana tau lps ni boy. nway, x dak boy pun x pe.. suma tu rezeki dr Allah (ayat2 utk sedapkan hatiku jua...) farah nampak dah kurus la!!! lelemak mu itu telah disedut habis oleh raisha agaknya.

ietafakyra said...

makan kak, makan! selagi buleh eh... hihihihi... tp mmg kalo BF cepat lapar kita ni kan. nak pulak dok umah apa lg makan la yg paling syiokkk layan!