Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Tuesday, April 6, 2010

SELAMAT BERTUNANG.... :)

Salam all....
Kaifhalukum.......???
anta bikhoir???
ana quwaisssssss..........
ok2...setakat itu sahaja kelas arab kita untuk hari ini......
Teeeeeeehehhehee...jgn saspen eh korg...xde sesapa pun yg bertunang kat sini........
Actually entry nih saya nk wish to my beloved hubby...
" Selamat Ulangtahun Bertunang...8 years ago....6/4/02 "

Gambaq di atas bukanlah gambaq masa kami bertunang....tapi adalah gambaq masa hari raya thn lepas waktu kami balik bercuti di Malaysia....huhu..adakah kami nampak mudaaa???????Wohohohoho.....sekali sekala naik lif tekan sendiri!!!! :p

( Jenuh duk pi cari pic yg ada kami dua org lam album kat FB....mujuq ada FB...tempat simpan gambaq2 lama....heeeeeee )
Actually sumpah saya xingat langsung tarikh 6th April nih....selalu setiap thn saya igt....tapi this year xmasuk langsung lam kepala..tu pun tepat 12.00 am masuk 6hb terus hubby wish......time tuh baru lah saya tingat....
" EEEhhhhhhh.....yelah daddy.....sumpah mami lupaaaaaa!!!"
Wewewewewe.......sorry eh daddy...... :p

TO Daddy...xde special dinner kat mana2 kahhh???? :)))))))


5 comments:

Baby Lyana said...

happy anniversary bertunang! heheheh...bertunang pun, ade anniversary kan?

Diamilikku said...

sone nyer tarikh bertunang sama ngan birthday..so sumpah ingat sampai mati...hehehehhe....'

happy anniversary bertunang...dah jadi husband n wife dah pun....hahahha..wat lawak la kak farah nih

@cu SaYaNg said...

rindu mommy & en.dedi

ietafakyra said...

hihihi... bagus la cenni kan! leh celebrate byk2 kali sampai mati... kekekeke

aramis2177 said...

TQ all....yezza..kdg2 i hoverr....bertunang pun sambut aniberseri....hahahhaa......