Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Tuesday, April 20, 2010

sekali sekala tekakku teringin....

Yezza...sekali sekala bila tekak kami sefamily nak diet & makan ala2 western gitu..... tapi actually lam umah ni semua menu terletak di tangan mommy....apa yg tekak mommy nak...tu yg dihidangkan...unless ada  certain hari ada order from balqises or daddy......
Tapi since tu ari pi Carre4 jumpa salmon nih ( susah wehhh nak jumpa salmon nih...kena pi Carre4 baru ada...tu pun nasib baik..... ) maka malam tuh mmg sumer layannnnnnnn jer dinner....habis licin sekejap jer.......

Eh ada yg terkujat ker tgk pics besar2 nih....hehehhee....saja kasi korg terliuq.....tu pun if korg mcm kitaorg laa...penggemar & penggila salmon..xkira masak or raw.....
Adoiii...terkenangnyaaa makan sushi kat Malaysia...sungguh heaven!!!! senang dapat....sini susahnyaaaa...mahai lak tuh.......iskk....tetiba plak perutku berkeroncong bila tgk pic nih...sendiri yg terliuq!!!! apadaaaaaaaaaa..............
P/s to daddy: jom kita pi carre4 beli salmon lagi jom!!!!!

3 comments:

@cu SaYaNg said...

mommy...manan resepi meatball melties...???

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

k farah, jangan la dok upload gambaq salmon ni. i teruja niiiiii..sedap.

aramis2177 said...

datin: aku dh bg!
eza: weehehhehe......try jgn xtry!