Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Monday, April 26, 2010

it's only 9 pm and everyone already zzzzzzzzz.......


Ohhh..it's only 9pm and everyone in the house already zzzzzzzzzzzz.....haiyoooo..tinggai laa saya sensorg xto nak layan apa....nak tgk tv...xde citer best....so melangut depan lappie sambil2 layan era capsules dan menghapdet blog nih.....
Xde citer menarik pun hari ni....as usual...balqises dh bukak skul balik....since Saturday tu ari....today diorg xtiduq petang...pas buat homework...terus main kasut roda kat luaq....pehtu menyepahkan umah...dengan sebab tu lepas layan Hannah Montana sekejap tadi..terus kena halau masuk bilik pi tiduq.....setengam jam paih tuh lena laa depa...... tapi semalam lg sakan..kul 6.30pm dah zzzzzzzzzzzz dua2 org.....sampai laa ke kul 6.15am pagi tadi....haish...lama tui tiduq!
Anyway....since saya xde menda nak buat....saya pun belek2 folder pics jumpa laa plak pic nih....
Rasanya hubby took this pic....ni masa kami buat spree cleaning nih...balqises ni jaga kemaih ataih dressing table nih....tapi tup2 bukan depa kemaih...duk main meyusun apa ntah....iskk...iskkk...iskkk.....
And this was taken on Humairah's birthday.....belum sempat upload pics dia potong cake segala...
And lastly.....look at our pengarang jantung hati kami semua....she can seat on this chair...tapi kena pantau laaa....kang dia terjah pi depan tuh mau tersungkuq..nayaaaaa!!!!!Ni masa dia tengah kusyuk tgk tv.....mmg kaki tv minah nih!

Owh..she's so adorable nowadays....and so cheeky too! Like semalam...bila kakak2 dia dah selamat tiduq....dia resah gelisah sebab xnampak kakak2 dia.....bila pintu terbukak jaa...cepat2 dia merangkak masuk pi kat kakak2 dia..pehtu siap landing2 ataih kakak2 dia...rindu sangat laa tuh...xpuiah main......sampai kul brp ntah br dia nak tiduq....haih..mommy gak yg jd owl kena melayan dia.........tapi dia mmg sangat manja ngan sumer org! Sebab tu laa jadi pengarang jantung hati not only mommydaddy....but to her kakak-kakak as well!!!!  :))))))))

9 comments:

Diamilikku said...

sangat moolat dan menggeramkan la raisha ni...aunty rindu dah la kat caca...bila nak boleh jumpa lagi nih

aramis2177 said...

Aunty sone: tunggu!!!!kami akan baik soooonnn!!!!!!!!nanti kita jumpa yaaaa!

@cu SaYaNg said...

rindu nye dgn raisha

Naddiea said...

alamak haiii comelnya raisha.mmg raisha nampak sgt2 adorable.buleh pi cari kakak2 plak tu.soooo cute!!!bila kak farah nk balik sini????

kamalnzura said...

peha KFC satuuuuuu....

suzzsuzie said...

Dah macam ayam cucuk dah raisya nih.....

ietafakyra said...

mbam! mbam! chacha nih. syok la sume org dok uli-uli budak boolllaatt nih!

chiko said...

tolong..!!! tolong..!!!
nak geget budak ataih kusi ijo tu..

aramis2177 said...

acupiah: kat aku x rindu?
shepah: i'll be back soon!nak kirim apa2?
jai: kehkehkeh.....
ieta: mmg suka la dia org duk uli2 dia..tp sumtimes dia rimaih gak!
chiko: sok aku balik ko ngasuh kan yer! aku nak layan spa!!! :)))