Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Wednesday, April 28, 2010

Casper & Gambini

Marhababikum.....Salam all....
Now already 2.00am ...and ofcoz everyone already in bed ..kalau tidak masakan saya leh berblog ngan senang lenang gini...... :)
Agaknye sumer org kekenyangan yg amat sebab tadi makan dinner agak banyak... :p
Since hubby balik agak awai hari nih....and niat asal hanyalah mau keluar pi beli beras and visit one of my friend....tapi disebabkan hubby kata weekdays dia malaih nak pi jauh...so sumer tuh CANCEL....tapi dia suggest benda lain plak...
" Mommy...jom kita dinner kat Casper & Gambini?"  ( bukan casper citer hantu tuh tau! ) wahhhh......saya sgt teruja dengaq terus on jer!!! kehkehkeh........
So here some pics taken there.....tempat tuh besar.....kitaorg pilih duk kat top floor..yg ngadap view luaq....
These 2 balqises were so 'teruja' baca buku pasal dinosaur yg ada kat situ!
Us while waiting or the food...the service was good....cepat gak makanan sampai!
All th breads tu FOC....so we had wild mushroom soup  as a starter and pepperoni pizza for balqises
Tapi pizza tuh besaq....mak pak depa pun tlg makan...tu pun tak abis...siap tapau lagi!
The main dishes xsempat snap sebab dh pulun makan masing2......we ordered beef tenderloin & chicken escallope ....mmg sedap food dia....worth it!

And last sekali we ordered creme brulee ngan mega mocha nih! fuhhh...mengenyangkannnnnnnn!!!!

This place is HUGE...and cozy....mmg tempat yg boley lepak2 laa....dia siap ada 2 rooms for functions ...single section ada kat bawah....and wooden playground ada kat belakang.....

Lepas kenyang makan2 sumer...we headed to the playground....kasi makanan sumer turun...kalau tidak mau sebu perut!!!!

Well.....u all enjoy laa the piccas....banyak laa plak aiii......heh!

5 comments:

ietafakyra said...

bestnya dinner2 cenni! mummy cuti masuk dapur la mlm tadi ek. :D

Naddiea said...

wahh bestnya suma nampak soo happy with the dinner.mummy pun nampak renyeh hampir sampai ke pipi.hihii...

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

meriahnya makanan w'pun x dak pic main dishes. mmg jalan2 cari makan ni. apa2 pun dlm suma2 pic di atas pic raisha dedebab juga yang mencuri mata i :)

chiko said...

wow!! sedapnya mommy makan byk2.. pipi dah semakin tembam pun tp awat pucat..! sana tarak jual mekap kah??

aramis2177 said...

ieta: yer..sekali sekala dpt cuti masak..bahgierrrr oooo!
shepah: weeehehhehee...xyah masak mmg laa genyih sampai ke tinger..... :p
eza: hehehehe..fenat mak dia pose, si cha2 gak yg menjadi rebutan! huhu
chiko: yezza...pipi aku tuh tembam sokmo! .make up? hishh....fenat aku tempek bedak lawa2 ko xnampak lg....adoi..paih nih kena tempek 5 inci laa nampak gaya! :)))