Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Tuesday, May 20, 2008

Al-yawm ath - thulaathaa'----->Today is Tuesday


kuah spaghetti yang lazatt..yummy2

Balqises ngan set table baru.. table cloth xdak ka..?? muahaha


huhuhuhu...it's 5.40pm now in Jeddah....makteh n me tengah bz memasak untuk malam nanti.....

menu utk tonite :
Ayam goreng -kids
Ayam masak madu
Kerabu tomato

additional menu :
"ma'karuuna" ( pasta ) tghari tadi - cooked by me!
Haaa..Cerita pasal pasta nih....cuba tengok pasta dia..sangat canteeekkkk ok!!!


heheheee....yer - yer ..i tau masuk perut sama jer jadiknye!!!! tapi kalau dah pompuan tuh...harus laaa kan benda canteeekk2 mcm nih dia appreciate lebih!!!!

hehhehehee...ok x menu kami???


hahahhahaa.....rasanye masa kat Malaysia pun xmasak beria mcm nih....adoi...boley naik berat badan mcm nih.....!!!!dah laa stok chocolate drinks lam fridge tuh xpernah kosong..asai abis ajer beli...asai abis aje beli....huhuhuhh...

Semalam kitaorg gi Jarir Bookstore...yipppi ....dulu before sampai sini mmg teringin sangat nak pegi Jarir Bookstore nih ( Ala - ala MPH , Popular laa - merata branch dia ) ..yg kitaorg pegi ni yg paling besar kut...sekali ngan shopping mall - CityMax.....dulu kat Malaysia aku selalu googling kat Google Earth tuh...jumpa laa Jarir Bookstore nih....mmg besar laaa......2 tingkat and macam2 ada......

Actually nak pi cari books for balqises nih....as so far kitaorg belum hantar diorg ke any kindi / school yet coz pikir2..skrg dh tgh tahun....nanti raya balik pulak..sampai lepas haji....so mcm rugi.....alang2 nx year ajer baru masukkan...so for the time being...Mommy will be the teacher.....hehehhehee..
so from morning to noon tu ialah waktu utk diorg blajar....and at that time...they'll call me teacher.....hahahhahhaaa.....boley gitu.....excited si Balqises nih...heheheehehhee....
So semlm Daddy belikan diorg Table Set ...syok la kanak - kanak ribena itu....to my surprised...harga nya sangat - sangat laa berpatutan compared to harga kat Mesia.....and the quality sangat tip top....
Satu yg i realized here...barang - barang mainan dia mmg murah2 sini...huhuhuhuh...harus anak - anak ku akan 'pau' daddynye!!!! tapi as long as benda tu worth it..rasanye ok laaa kan!!!
For more piccas click here
Isk....bengang plak saya....kat blog ni pun ada some pics yang direstricted oleh mereka.....huhuhu...maybe kat tempat korg leh view..korg view laa ehhh...kalau dapat tgk.bgtau saya yer....memandangkan saya xleh view the pics tuh..saya pun xsure nak letak caption kat pics tuh....huhuhuhh

4 comments:

chiko said...

dah beli table set maknanya tak invest la bulan ni kan.. hahahha

@cu SaYaNg said...

mana table set nye?
tak dak gambaq ka?

@cu SaYaNg said...

hahaha...teruk nye aku
boley lak x perasan gambaq table set tu kt dlm blog hg
aku dok cari dlm fp...

rose said...

best nyer bace stori farah kat jeddah... dh smpi jeddah pun xtvt luo umah tetap ditruskan cam kat m'sia yekk...