Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Tuesday, May 27, 2008

Starbucks & Mr. Moustache


Hahahhaa.....saja entry membuang masa yg sangat banyak nih....
Myrah got cream!?Memula dia xsedar kat mulut dia ada whipped cream nih....sampai mommy ambik gambaq dia n tunjuk kat dia baru dia tau....heeeeeeeeee....Sekali tengok macam gigi rabbit pulak...Cute!


look here  adik with her Moustache n Big Nose nih....muka dia nampak sangat lain....mcm boy ajer.....tapi dulu masa ngadungkan dia....saya ingat lagi...masa tuh tgh giler tgk citer Lord Of The Rings part II...so saya mmg jatuh chenta ok ngan si Orlando Bloom itu.....so wish laa kalau saya ngandungkan boy..moga2 muka dia mcm si orlando bloom nih.....huhuhuhu..

                                              Mami pun kena paksa pakai benda alah nih......
These pics taken masa kami sangat - sangat bosan n tak tau mana nak tuju...last2 kami pilih starbucks ...lepak sana...yg best pasai starbucks sini....cheese cake dia sangat yummy ok.....cheese n strawberry filling yg dia guna itu sgt sedap compared ngan kat mesia......mmg sgt sedap.....ikut2 hati saya yg giler makan ni mau hari2 pun boleh saya telan cheese cake itu......

                                                   Mari Minum......
                                                   The Rashidi's @ Starbucks

6 comments:

zuraini robots said...

adakah senyum itu dusta semata..

aramis2177 said...

HuhUHUhuhu..
Puan robots...hangpa mmg pandai dua belah mata.....adakah hangpa dapat membaca isi hati kami??hehhehehee....adakah begitu terserlah senyuman kami itu palsu?

@cu SaYaNg said...

awat hang senyum macam ndak x ndak ja?

Linda+Ghazi said...

huhu snyuman terpaksa sbb ati dh kat cheese cake!..tingat nk mkn je dok..hahaha...

aramis2177 said...

huhhuhuhu...korang..bab senyum pura - pura itu anggap laa kerana hatiku berada di malaysia bersama kalian......ewahhhhh...boley gitu!!!!!

aramis2177 said...

huhhuhuhu...korang..bab senyum pura - pura itu anggap laa kerana hatiku berada di malaysia bersama kalian......ewahhhhh...boley gitu!!!!!