Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Saturday, May 10, 2008

Happy Birthday Nana & Aisy.....

Actually just got home, came back from birthday party Ermina and Aisy (my niece n nephew)....anak - anak kepada Razlan & Hafizah.....hubby's bro....so thats made me n fiza adalah "beras"...uhuhhuh..xgitu fiza??
Sampai rumah depa around 5.15 ..though dia kata majlis start at 4pm..huhuh...ampun maaaakkkk....aku pi One Utama jumpa Kak Yus & Abang Rizal dulu....ada lunch date n hubby upgrade RAM lappie dia...so itu sebab aku sampai lambat...tapi aku dah qada' kan fiza kan....hehehheee.....aku laa yg paling last balik kan....kan..kan....


Meriah party dia...ramai sungguh kanak - kanak ribena....selain balqises n their cousins...ada laa jiran2 si fiza ni join sama.....huhuhuhu....sampai abis sumer goodie2 dia.....xsempat tau aku nak rembat barang sepeket dua....huhuhu


Macam - macam laa food dia....laksa johor, nasi goreng cina , karipap , seri muka , carrot cake , bubur pisang...apa lagi fiza ekk...lupa plak aku....yg aku tau aku mmg kekenyangan mcm ulaq sawa....sebab tu aku duk pulun basuh pinggan ko n tolong ko kemas...muakakkakkakkakaaa.......
anyway fiza.....caya lah....party ko mmg happening gitu...



So esok jadi ehh kita pi dinner kat shogun......celebrate mother's day....huhhuhuh..tajuk aktiviti kita ialah... "Marilah Mengepau Suami Masing - Masing " ...huhuhuhuh......

"Beras" ku yang sentiasa Cun gitu!!!

3 comments:

Anonymous said...

satay n belon gas.. ko lupa la.. saje wat dis besday bash diingati 4eva.. kelainan kan.. waahh.. kelas sorang aku. conduct party sorang2 tau.. leh jd party planner gitu..

shaf said...

beras? salah kot..."biras" la....

aramis2177 said...

Fieza : Huhhuhuhuh..tu lah..ko mmg kelassssssssssss mak.....nanti aku suh ko jadi party planner aku lah....

Shaf : Huhuhu...aku tau biras...mmg sengaja aku buh beras...tu yg ada tanda " tuh...heeeeeeeeee