Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Wednesday, May 21, 2008

Mari menjemur kain......

Aloha....
huhuhuhuh.....ni semalam punye keje nih..kitaorg stress coz nama duk negeri arab tapi xleh nak jemur baju kat luar...( yelah kan....kang pak arab sini pandang serong tau - tgk wanita - wanita melayu ini menjemur kain ala - ala di tepi pantai gitu..) muakakkakakkakaa....
so kitaorg ..makteh n i xpuaih hati menyuara kan laa hasrat tu kat suami2 kami kan.....yelah....nama duk arab..tapi kain lambat kering..ngalahkan duk negeri omputih pulak....harapkan aircond ajer.....so hubby pi survey 5th floor ( rooftop ) dia kata atas tu kosong..siap boley main basikal lagi atas tuh..mmg lapang selapangnye....( dlm hati mau jugak aku beli pool getah tu letak atas nih -leh gak main2 ayaq ...hahahaa ) so semlm after makteh n aku dah siap pendobian kami....kami pun pi laa naik atas nih....
































Mak aiii.....angin xhengattt punyaa..kuat gilerrr.....dah tu sumer sampai xboleh nak bukak mata...nak kata panaih tuh xde laaa sgt..cuma teriknye matahari tu menusuk ke mata......















Tgk mataku....xleh nak bukak.....kecik ajo!!!
Syok gak duk ataih nih..angin best sangat....cuma mata jo xleh bukak...hehehee...budak2 ni sumer pakat duk mintak nak beli basikal untuk main - main atas nih....hehhehehhee....copet2 pi bodek bapak korang sumer....hahahhhaaa
Semalam Kak Pady (jiran atas umah..haahhaa ) singgah umah kitaorg minum petang....















I tried to put the pics..tapi xsure laa leh view ke tak....korg tgk yer..kalau ada ....ada laa tuh..nyampah i camni...pakai main hentam jerr letak caption!!!!

4 comments:

Khalina said...

aku nampak elok je gambar2 tu, takde masalah. :)

btw, brp jam beza jeddah ngan malaysia ek? aku malas nak cari info kat internet :p

zawanbaba said...

puan farahtunnullazi(bunyi efek arab), nak cepat kering, letak baju,kasut, pinggan atau apa saja yang dah dibasuh di belakang peti ice..pasti auto kering!

tips rumah bersama ZB

Linda said...

huhuuhu jemo kain pun kena bertutup litup yer! puaihhh!

@cu SaYaNg said...

sekali tgk cam filem tamil aaa
diaorg kan suka jemur kain ataih atap...hehehehe