Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Monday, May 12, 2008

Chaiyok Farah!!!!!

Huhuhuhu..akhirnya....aku dah siap packing barang...though takde lah siap 100% ...tapi hampir 90% dah siap...okeeee laaa tuh...( sebut ala - ala saida yer ) yeaaa.....chaiyok - chaiyok Farah!!! semalam jer boley siap....tu lah hubby duk bising - bising....bila laaa mommy nih nak pacck barang....bila pack...kejap jer dah almost siap.....huhuhuhuh.....tapi bila dah pack - pack barang nih....baru laaa aku tau ada benda yg aku lupa nk tulis dalam list barang - barang yg perlu dibawa.....uwaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....xtau laa camna seorang Farah nak survive without benda nih...harus esok aku ajak gak hubby pi cari kat pasar borong selangor.....tapi xsure rasa dia akan sama ke tak...almaklum laa...selalu yg aku duk guna tuh mmg gred A punya....parents aku supply dari Kedah.....kat sana punya mmg sedap laa.....huhuhuhuh....mcm mana leh lupa benda yg satu nih!!!!????tadi masa baru tingat kata benda tuh xde rasa cam nak skrg gak aku tepon mama n abah tanya depa ada bawa dak stok lebih....selalu depa bawa since mama n abah dah sampai sini semlm...tp hari ni depa pi Cameron Highlands.....
adoi laaa......korang nak tau x apakah benda yg satu itu??
huhuhuhu.....benda tu ialah "BELACAN"....huhuhuhuh.....camna nk buat kerabu tomato.....sambal belacan....ikan kering dah siap semua....uwaaaaa......mana nak cari belacan yg sedap nih.....boley ker kalau rasa nak nangis sebab xdak belacan.....eheehhhh..dah macam citer P.Ramlee laa pulok..sebab belacan pun raja nak marah - marah...( korang tau ke citer apa!??------>abaikan aje kalau xtau...aku ni peminat citer P.Ramlee...so byk dialog aku hafal okeeeeeeeyy )
hmmm...baik aku list kat sini apa lagi yg aku rasa aku nak bawa tp lum ada lagi..

- Belacan
- Serbuk Kopi Cap Onn ( sedap gilos tau kopi ni...tapi ada kat kedah je kut )
- Vcd Suara Kekasih ( habuan untuk layan episod jiwang di sana nanti )
- Vcd Winter Sonata ---- harus wajib bawa!
- dan vcd vcd yang lain dan sewaktu dengannya....

So korang..ingat - ingatkan laa aku kalau terlupa yah!!!!.....ooppsss....dh kul 4.40 pagi nih....nak pi tidoq dah..esok ada last agenda yg harus diselesaikan.....

2 comments:

chiko said...

huhuhu... ko dah nak pegi.. aku dh xde kawan gosip2..
jgn lupa aku tau..'berasmu' yang senantiasa vogue ini..!!

aramis2177 said...

huuhuhu...jgn laaa buat citer sadis oiii...aku ni dah xtau brp kali dh kuar ayaq mata nih.....huhhhu...xpa....hang mai laaa sana naa....huhuhhuuhh.......