Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Saturday, May 24, 2008

Wedding Anniversary Pre - Celebration

Semlm jumaat sini mmg cuti....so daddy kata kita celebrate our 6th wedding Anniversary ( iskk..dah 6 tahun kami kahwin....rasa mcm masih baru jer) sesiap laaa ..sepatutnya on 25th May nih....esok laa tuh...tapi dia keje kan...so semlm kami pi celebrate dinner kat TGI jer...huuhuhu..mentang2 laa semlm Friday kan..so harus laa mommy pun ajak pi kat Thank God It's FRIDAY itu....huhuhuhuhu....






























before tu daddy bawa kami round sekitar pantai Abhur dia..xjauh sgt dr umah kitaorg..dlm 20mins mcm tuh..sampai laa kawasan ABHUR tuh.....





























syok gak pantai sini....ombak dia boleh tahan kuat ....jernih air dia......ramai laaa org2 sini duk picnic......yg lawaknya tu diorg boleh picnic pakai jubah and arbaya' tuh...iskkk.....xrasa rimas ke diorg nih???huhuhu....aku pulak yg naik rimas tgk diorg....seleret je arbaya' diorg tuh sapu pasir.....isk...iskk..iskk......tapi yg bagusnye diorg nih...masuk time maghrib jer.....terus diorg sembahyang..bagus betul....syok tgk diorg sembahyang ramai2 jemaah though xkenai pun each other....tu yg bagusnye pasai org2 sini...mana pi pun depa tak penah abaikan sembahyang depa....kalau tgh meniaga sekalipun....depa akan tunaikan....kedai selamba jer biar camtu.....diorg mmg tawakkal jer biar kedai...yg pasti Allah akan jaga kan..hmmm.... pernah dua tiga malam lepas...kitaorg kuar gi cari tilam n bedsheet......ntah camna nak dijadikan cerita......duit kat tgn daddy xcukup masa tuh...so daddy tanya mana 'saraf' ( bank ) dia nak gi cucuk duit....siap mamat tuh teman daddy naik keter gi bank...dia boley percaya 100% kat aku n balqises ni duk kedai dia.....huhuhuhu...kalau gamak aku ni org jahat..mau ilang barang2 lam kedai dia.......tapi dia selamba ajer.....huhuhu...mujuq aku baik!!!!hehhehehee.......tapi yg bestnyee.......set comforter n bedsheet sini murah2 and sangat cantekkkkkkk ok!!!!!! siap sequin2 segala...penuh sepenuhnyaa......kalau kat Mesia..mau cecah rm600 -rm1000 ke atas.....tapi sini baru baper, bayangkan ada 12pieces lam tuh...segala bantai kecik tu siap dia bagi ngan bantai2 sekali, bantai peluk kecik pun sama...ooh yea....selipar pakai lam bilik yg matching colours 2 set pun dia kasi OK!!!memang worth buying..i cakap u....harus aku akan beli berset2 nanti before aku balik Mesia.....so sesapa yg berminat bagitau i yerr hehehe....















ooppsss.....saya nak upload pics nih...tapi xtau pics apa yg kuar......layan ajer laaa ehhhhh.....
More pictures please go to my Fotopages


8 comments:

Harni Safarina said...

cantikla bedsheet tu..syoknye dok sana, brg murah.

kat sini jual bedsheet lain, duvet cover + pillow cover lain. dahtu mahal lak tu....huhuhu..

nak satuuuuuuuuu...hehehhehe

Harni Safarina said...

Happy 6th Anniversary...

Semoga kekal ke akhir hayat...Aamiinnn..

Linda said...

selamat hari anniversary!
huhu..
ade tgif kat sna?
huhu bes..bes...
anniversary dpt cadar baru ke farah? haha ehem ehem hahaha....

zuraini said...

hepi anniversary...
dapat cadar bunga2 lagi..pewitttttt.

aramis2177 said...

Huhuhuhu....
Thanx for all the wishes...
anyway korang....cadar otu bukan lah hadiah anniversary kami yer.....hehehhe..itu ialah benda wajib beli coz sebelum bi hubby tido beralaskan cadar yg disupply oleh aptment nih ajer.....huhuhuhjgn pikiaq pelik2 laaaaa aaaa!!!!!shhhhh...........

zuraini said...

kak farah..usah dipertikai pembelian cadar baru itu. dulu kan tuan sheikh tido sorang, maka cadar x perlu ditukar selalu. tp kini dah ada teman tido, maka pembelian cadar akan dibuat selalu x kira time anniversary ke tidak.
miss u sis....

Anonymous said...

hi farah...happy belated 6th anniversary...semoga berbahgia selalu sampai akhir hayat...
-yati-

@cu SaYaNg said...

woi..hepi b'lated anniversary...
aku lambat baca entry hang nie...
semoga berkekalan ke akhir hayat

beb,
if aku kawin, boley la kirim cadar kat hang ek...hehehehee