Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Monday, May 12, 2008

Tq Umi Ghazi...

Tadi malam kitaorg buat last shopping untuk barang - barang yg nak dipack.... such as food, spices, and ntah apa2 lagi laa..... so dah alang - alang gi jusco.. ajak Linda jumpa coz nak bagi present untuk si Handsome Ghazi itu.... and xsangka plak si Umi Ghazi nih susah - susah aje bagi aku sehelai tudung yg sangat canteeekkkkkkkkkkkkk.... Auntie mommy suka sangat laaaa.... thank you so much linda n ghazi....... nanti Auntie mommy pakai sure terkenang - kenang muka cute ghazi tuh..huhuhu.....

To Linda : U take care too dear....ghazi pun sama....auntie and kakak - kakak balqises akan merindui ghazi....till we meet again yeah!!! nanti kita jumpa ghazi dh boleh lari - lari.... hooo yeaahhhhh!!!!!!!! kita main kejar - kejar yer umi!!!theeehehehhehehee...




3 comments:

Ghazi+Umminye said...

Thank u Auntie Mommy juge!! huhu Naty Ghazi hamek gbr posing² pki jubah dgn kepiah baru tu...harus duduk sujud terus sume yg duk komen sgt Ghazi asik tgk pocoyo..hahahaha...

Ummi Ghazi suke sgt tudung tu,, tu duk main assume je aunty mommy pun suke..hehe sib baik sukeee...

Smuga Aunty Mommy menempuh hari² di sana dgn penuh keseronokan dn tabah di samping en.dedi dan kak myrah & adik hana yg tercinta ok..

All the best to u! mwahhhs!

zawanbaba said...

Jalan

-memang bersimpang- tapi hanya satu yang -berimbang-

lurus.

harap 'ente' jungkir berita walau di ruang yang jauh melata.

akan tulis lagi.

sheikh zawan baba

Khalina said...

farah + shidi! korang, aku mintak mahap ler, tak sempat nak jumpa korang b4 korang pegi. aku sebok keje n tahu korang pon sebok ngemas2 segala. farah, keep on writing ye? at least, tahu gaks kabar berita korang kat sana. take care korang.. :)