Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Monday, July 14, 2008

Am Addicted to Winter Sonata.....

As u all knew i got the whole set of WINTER SONATA cd's from my beloved Abg Rizal & Kak Yus....and now am enjoying watching it...hehehe..though dah xtau baper kali tengok dah pun...yet i still cry like the 1st time  am watching it....enjoy this clip...my fav among all the other soundtrack of WS....sangat sadis & jiwang lagu nih.....



Dulu masa first time tengok citer ni saya tengah ngandungkan Humairah.....so masa tuh saya memang melekat depan TV kalau time citer tuh....then bila dh kuar cd.....haaa....terus rembat cd dia yg satu set tuh......lagi laa pulak.....ulang2 saya tengok.....dah tu layan feeling sorang - sorang......sampai penah satu ketika tu....time tu saya tengah tengok episod 18.....part masa videoclip nih laa......sampai teresak2 saya nangis ( jgn tanya...saya pun heran naper sampai camtu sekali ) then terus gi cari husband saya yg kebetulan masa tuh tengah tiduq......nampak aje saya tgh nangis gitu sekali dia terus kelam kabut bangun dgn muka yg heran2 tanya kenapa...panik dia.....TAPI bila saya kata saya nangis coz tengok citer WS ni....kena sekeh sekali.....bengang kawan!!!!duk tengah tidoq syok2 bini mai kacau....dah tu bg reason yg xmunasabah lak  tuh...huhuhuhuhuh.....sampai laa ni dia sure usik saya pasai tuh....wakakkakakkaa...dah 5 thn dah pun......huhuhuhu
Sorry yer yang.....ni bila kita nak layan movie ni sesama nih.....!!!!!

6 comments:

Faizah said...

taste kita sama la..Izah pun suka tgk citer tu..sampai ke France angkut cds dia..hahaha..tapi x nanges la..sebak ajer..

linda+ghazi said...

huhuhu kami pn tgk gak cite ni..tp tk smpi bab nangis lg..hahaha auntie mommy nih klako la! teringin plak nk melayan pas bca entry ni..kami pn ade koleksi citer ni dlu..kena carik smula ni hehe

aramis2177 said...

Faizah :
hehehheee....tu lah...farah masa duk pack2 brg nak mai sini dulu lupa nak angkut sekali cd tuh...tp ni pesan kat member yg buat umrah tu....minta kawan tlg burn kan......waaaa....tabah ehh xnangis!!!!hehehehee

Linda @ Ummie:
huhuhuhu..mari2 kita layan lg soap drama ini!!! ni farah duk layan lgi nih....xpenah bosan2 nih....rasanya dh dekat nak dekat 20 kali dh tgk kut......huhuhuhuh.....tapi tiap kali tengok tu lah sure meleleh ayaq mata!

@cu SaYaNg said...

wei..dah la tu..
tok sah dok teriak lebey2..
buat rugi ayaq mata ja..
(cewah..nasihat kemain lg..tp aku pun teriak gak masa tgk cite nie..hheehehe)

aramis2177 said...

Piah @ acu sayang:
huhuhuhu...xleh aaa kalau xteriak...aku mmg btui2 hayati citer nih....huhuhu...aku pun heran....sadis wooo!!!uwaaa......ni dah masuk episod 15 dah nih..5 episods to go!!!! hehehheheee

TiNiE said...

farah..aku tgk pun time peknen anak sulung gak...boleh juga riau2...tak ingat dah kat part mana..tapi ada la satu part tu..mmg tak tertahan laaa...huwaaaa.. !!!