Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Sunday, July 13, 2008

Kedai runcit farah

Huhuhu..from my last entry kan saya ada kata i owed nizar coz dia tolong bawa byk brg2 yg dikirim oleh family saya utk kitaorg....
So nilah barang - barang yg Nizar bawa tuh...huhuhuhu..banyak tak banyak.....MACAM - MACAM ADA!!!!!
Saya boleh bukak kedai runcit macam nih...ehhehehhee....dr kicap , rempah kari , kurma , sambal , tomyam assam pedas...sumer ada...hehehehhee...Kopi , asam keping , asam jawa , asam Ko ( bukan asam kau yer..asam ko....yg utk makan suka2 tuh ) , agar - agar , ikan masin ,ikan bilis , belacan ..... eeiiiii.....Yg best tuh...Yeast Mauripan pun ada tuh....huhuhuhuh........mmg kompom leh bukak kedai!theeeeeeehehhehhehhee...tq banyak2 kat mama & wida yg gi cari barang2 nih sumer.....



Opppss...ni jugak ada....barang2 kosmetik saya.....scrubs, serum muka saya , and cleanser...hehehhee....tq2 nizar coz tolong amikkan barang2 nih.....and the best present from my Abg Rizal & Kak Yus.....WHOLE SET of WINTER SONATA cd's yippi!!!! tq so much......
Abg Rizal : i dah khatam cd set 1 tu...yg sampai episod 5 tu semlm....sampai kul 4.30 baru tdoq layan soap drama itu.....huhuhuhu...tak tau baper kali nangis tuh......wakakakkakkaaa......
Haaa...ni mmg antara barang paling ditunggu -tunggu si balqises nih...huhuhuhuh...bila dh dapat tak tau dh baper kali duk ulang - ulang....masuk hari ni ngan mommy dia dh boleh hafal dialog2 lam citer duyung nih......heeeeeeee..............

Syukran - syukran......tq so much all........luv u guys.......
heeeeeeeeee...
salam sayang peluk cium dr kami di sini!!!!!

4 comments:

@cu SaYaNg said...

BELACAN tu bende penting tu...x dak yg tu x sedap la hang masak..hahhaha

Faizah said...

aiikk..lebih kurang sama dgn entry izah arr...hahhaha..banyaknya barang makanan dia..

aramis2177 said...

Piah :
yezza....BELACAN tu acara wajib ada tuh...kalau x camno aku nk makan sambal BELACAN......nak wat laksa...dll....harus masuk no 1 lam list tuh!!!hehee
faizah :
hahahhahaa..tu lah izah....cuma beza awak dh nak balik...kita baru nak serasi2 duk tmpt org...uwaaaaa...nak balik gak!!!

aramis2177 said...

Piah :
yezza....BELACAN tu acara wajib ada tuh...kalau x camno aku nk makan sambal BELACAN......nak wat laksa...dll....harus masuk no 1 lam list tuh!!!hehee
faizah :
hahahhahaa..tu lah izah....cuma beza awak dh nak balik...kita baru nak serasi2 duk tmpt org...uwaaaaa...nak balik gak!!!