Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Saturday, July 12, 2008

Birthday Dinner




As last Monday tu birthday saya, so after hubby balik keje....dia bawa kami gi dinner kat Ruby Tuesday nih...though it was not Tueasday....hehehhehee....
 Balqises ni biasa laaa...pantang suruh posing....cepat2 jaaa dia posing.....badan liuk lentuk sana sini.....isk....isk....anak sapoo laa nih!
 Mommy & adik while waiting for the food......sambil2 layan dia lukih2 and coloring......
 Humairah always with daddy......and i like the combination of these two people ....coz muka mereka serupa....esp part mata....dia memang mcm daddy dia!!!!!heeeeee.....


As usual , balqises ni nak makan macaroni cheese.. amongst their fav nih...( budak dua org ni perut omputih skit ) tapi kalau jumpa belacan mau diratah gak belacan tuh.... ( part ni confirm ikut mommy depa nih ....huhuhuuhu...)

ni mommy nye...Seafood apo ntah...lupa den....tapi rasa ikan dia xsedap sangat...yg roti warna koko tu garlic bread dia..yg tu sedap..lembut  giler....xpenah pulak jumpa garlic bread warna koko....

Daddy ordered Teriyaki Steaks & Spanish Rice......sedap!!! kami sumer 'pau' skit steak daddy nih...hehehheheee....


                                                 Daddy and balqises ...lepas kekenyangan...

Lepas kenyang - kenyang makan....kami pun gerak balik..at that time almost 11.30 pm dah....sian daddy..esok nak keje lagi....ooppsss...pic ni mamat yg jaga pintu masuk tu tlg snap kan...hehehee..sumer pics tidak clear kerana kami terlupa nak bawa camera sekali..ni sume guna Hp ajer....grrrrrrrrr....
Tq yang for the delicious & awesome dinner nih....hehehheee!muahsss

1 comment:

mama_danish said...

Farah..hepi belated besday...