Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Friday, May 14, 2010

arghhh...xabis2 testing!!!!!

Uwaaaa.........Hari Jumaat pun dia kena kejer!!! Dah la Khamis kejer fullday...pukul 6 baru sampai umah....Jumaat pun keje gak....and most probably balik kul 5 ptg kut....uwaaaa..apa nih ....7 days/week daddy kena kejer.....adoi laaaa ...mati kutu la kami duk umah xde mende nak buat......
iskkk....xabis2 ngan testing jer daddy nih....skrg ni diorg tgh testing building ...maybe 1 mth gak kot....iskkk...bosan tul!!!
Ingat kut si balqises jer  yg kena test /exam....ghupa2nya daddy pun sama yer daddy..... :p
Btw, speaking of our balqises...minggu baru lepas ni diorg ada ORAL ( Quran & Islamic Studies ) & practicals on Computers....xtau la camna diorg..leh jawab ke idak....bila tanya..BOLEH SOKMO! iskkk....tunggu results je lah mommy nih!

This coming week plak the whole 5 days ada exam.....1 hari 1 paper.....
Saturday - ENGLISH
Sunday - MATHS
Monday - Environmental Studies ( Science )
Tuesday - 2nd Language ( Arabics )
Wednesday - AFL ( Islamic Studies )

Huishh....bayangkan budak umuq 6/7 years nak kena sit for those papers...banyak lak tuh topic yg nak kena cover...jenuh laa mommy jd guru besaq cum lionqueen !!!!!Silap2 si raisha yg pandai.....weehehehhehehee......
Our darlings.......opss...blkg tu Si raul gebu....bff balqises nih!!! 

5 comments:

ietafakyra said...

gud luck twin! belajar rajin2 tau...

Diamilikku said...

ish ish kecik2 dah exam mcm2 kan..dulu kita tadika takdak exam pun rasanya....hahahahahah

kamalnzura said...

farah...kamarul pun cam juntox laa...
tau ka la ni cuti sebulan 2 kali aja.....ulang..2 kali aja...
boleh pilih mana2 hari ahad utk cuti...
selain dari 2 hari tu...kena keja 8-5.30...
sabtu fullday!
ahad selain 2 hari tu, pun fullday!

tensen makcikkkkkk

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

eza dah lali sgt bila hubby pun dok ada test sedia kat site dia...terima ja la...

zaman la ni mmg la mencabar k farah..tgk soklan upsr dah mcm pmr. gud luck balqises

suzzsuzie said...

la ni mummy ada 2 ketensionan la nampaknya...tapi balqises tu mmg berat gak subjek2 yg depa dok ambik tu...anak periksa mummy dia yg stress...belum lg klu ambik upsr ke pmr ke...jd ibu mmg byk bnda kena stress...hehe