Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Tuesday, May 11, 2010

fenat ..fengsannnnn.....

Arghhhhhhh....saya yg kefenatan...ada rasa mau fengsannnnn....capekk dong!!!!!!!
Fuhhhhh...punya la lama kami kuar ptg tadi...skrg baru sampai umah.......leh tahan gak laa penjelajahan & pencarian kitaorg nih....Banyak gak kedai kitorg terjah.....tapi hasilnyaaa sumernyaaaaa LUMAYAN!!!!!! Bila tgk balik kain2 satin cotton yg kitaorg pilih tuh mmg lawa2 plak.....hahaha....rasa cam sendiri lak mau amik buat baju!!!!!Kehkehkeh.....
Actuallys aya cuma jadi tukang pilih je pun hari nih....Si nadia nih laa yg nak courier kain2 dia nih balik Malaysia nx week...tu yg dia suruh saya pilihkan utk dia.....ada laaa dekat 30 pasang dia beli....haa...juling mata tak nk memilih....... 



All the pics nih saja buat iklan.......kang buh kain byk2 kang org igt saya biz lak....kalau nak tunggu saya buat biz...tunggu saya sendiri pi beli dulu , sok2 dah kompom kitaorg kena balik...kompom saya beli bawa balik byk2 buat biz kat sana.......sapa mau jadi customer i?????hikhikhikhik......


Semua keletihan....hubby & nad's hubby joined us after work..diorg dtg terus dr ofis...pehtu kitaorg terus diner kat Sangeeth Beriani House.....layan teh tarik kaw & beriani goreng dia...fuhhh..terangkat wa cakap lu beriani goreng dia!!!!!!!!!
 Pas dine sambung lagi penjelajahan.....satu2 kedai masuk.....sapa2 tokey belagak xnak bg discount terus kitorg kuar buat bodo...igt aku heran ko xlayan aku.......lantak ko ler...ko yg rugi....org nk beli byk2...dia xnak bg discount....chehhhhh!!!!

Oh yer, utk SONE....kak farah sempat amik pics some kain yg berlatarkan warna hijau....untuk tatapan sone....actually ada byk lagi design..sebab kali ni kak farah pi teman org jer...so kak farah tgk2 dulu...next time if sone betui nak ....sila bg spesifikasi kain anda dr segi corak ( abstrak/bunga ) , warna dan lain2 yg anda minati ... :p

ni kalau tgk live mmg warna hijau..lam pic jd warna biru lak aii....
yg ni sgt lawa....kalau tgk LIVE....pink dia mmmg terserlah...ada byk kaler jenis nih..ada biru , ada pink...ada oren.....lawa u!!!!

Ni pun sama...ada byk kaler...ni pun cantik.....hijau dia actually terang gak....

Ni ada 2 beradik lagi kain yg warna hijau...since sone nak warna hijau kan....tp byk lagi design2 lawa2 lagi......ni hanya sebahgian saja........


sumer pic ditangkap guna HP saja....sila maafkan i yer.....tu pun tumpang HP nadia...sebab i xcukup tgn mau amik pics.......
So SONE...sila kompomkan yer if berminat.....

Next trip....mau survey arbaya plak...Untuk PIAHDarling.....nanti aku survey utk hang gak naa....sila nyatakan jugak mcm mana hang mau , dr segi harga dia....dlm brp ringgit hang mau.....nak corak byk ke sket...nak yg hoverrrr......ke nak yg biasa2 jer.....dan lain2!!!!!! Nanti aku pi tangkap gambaq plak utk hang naaa......kain ela xmau???? :p
So to the rest.....if ada permintaan mau apa2 dari sini...sila bgtau saya....insyaAllah ada  kesempatan saya cuba cari yer..........

8 comments:

Diamilikku said...

nanti sone amik gambaq kain baju melayu mizan emel kat kak farah na...sone nak matchkan ngan mizan..nak buat baju raya la kak farah....huhuhuhu

aini said...

oooo...farah jual kain ela ekkk...nampak macam menarik ja...heheheh...:)

aramis2177 said...

Sone, ok roger that! nanti bgtau kak farah ok....i try jd matchmaker...hikhikhik
aini: iskk...so far lom jd lagik pun....so far jd tukang pilih saja! :p

@cu SaYaNg said...

mommy,

aku x kisah..as long as hang nampak cantik di mata hang,beli je..so far,pilihan hang perfect utk aku...hehehe...

price nye not to expensive sangat la..hehehehe..ikut hang la..mana yg cantik...if ada warna selain hitam pun ok gak...

kain ela??
emm...cantik gak tu kan?
selain satin,chiffon cantik2 tak?

suzzsuzie said...

cantik2nya kain dia.....boleh buat baju raya ni.....

ct said...

ada jual kain ela ker??? sepasang bape?

kamalnzura said...

farah, bleh ka kirim arbaya..? hehe..

aramis2177 said...

piah...hehhee..hang sukerr taste aku ehh! :p
ok2 nanti aku cari tuk hang..psl kain nih..ni cotton satin laa yang...bukan satin tau...aku rasa kat malaysia xdak cotton satin nih!!! kain dia lembut giler....mmg best pakai.....
kak suzy:hehehe...mmg leh buat pakai raya....nak ker? tlg jual kan leh x?
ct: so far saya lom jual..cuma tlg kawan jer..tp if lepas ni byk permintaan yg nak, saya akan consider kan... :)
btw, kain ni 100%cotton satin ...mmg xde kat mesia...sepsg rm110 ....if ct nk cari kain, bg tau saya yer! :)
jai: nak kirim abaya jugak? boley..nanti kami cari tuk hangpa naa!