Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Sunday, May 23, 2010

She is ONE!!!!!!!

HAPPY BIRTHDAY to our darling RAISHA!!!!!
Pejam celik pejam celik tau2 dah sampai pun tarikh 22hb MAY nih....
Rasa mcm sekejap sgt 1 thn nih...but syukur alhamdulillsh coz the whole 12 mths nih dia membesar 100% depan mata saya dan 100% oleh tangan saya (well maybe 10% di tgn daddy la kan :p )
Today there was no special celebration for her ....we only took all the balqises to have some suppertime & muffin cutting session at Cafe Larica...
Tho i had in mind to throw a small party for her...maybe soon..or tunggu weekend kot!!!!
Anyway...i have some pics to share incase u guys missing our face!!! ;p (ada ker org miss nk tgk muka we all?????heeeee )
all our balqises....the big sisters had their mask on....next Tuesday they'll have a masquerade competition so tu lah kena carikan diorg mask tuh !!!!
Muffin cutting session.....

well... The lappie is still not functioning so i still need to use this "hubbypunyerphone" to blog ....adoi....sabaq ja laaa!!!!!

5 comments:

Diamilikku said...

happy first birthday caca...semoga caca membesar menjadi anak yang solehah...tu kakak2 tak sabar nak berlari2 dengan caca tu...cepat besar lagi ye sayang

suzzsuzie said...

dah pandai si raisya ni senyum2 depan kamera.....sekejap je dh turns one....byk betul celebration may ni

Naddiea said...

yeay Raisha dh setahun dah!!!Happy 1 year old Raisha!! sat ja kan kak farah..tau2 dh besar buleh berjalan berlari n petah bercakap.Raisha makin besaq makin comel n nampak matured gitu.

ridzna said...

wah.. cha cha dah 1 year.. Happy Birthday dear.. dah bleh jln ke??

:cahya schatz: said...

zum geburtstag viel glück... :)
comeyl...