Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Thursday, May 6, 2010

Ziqry's birthday bash.....

Semalam 050510 was Ziqry's birthday....since makteh dah announce awai2 lagi...so sumer yg mai tepat on time ..........MEriah gilerrrrr party dia...the theme suppose to be colorful tapi saya & anak beranak jer sesorg yg datang pakai kaler warna warni....rupa2nya makteh mmg xbgtau org lain kata tema tuh kalerfulll.....cissss..sudah aku saje yg mcm 'rainbow'....last2 dia bg award best dress lah kan!...tudung dh nak sama ngan warna belon n rambu ramba kat syiling! muahahhhahhaa..........
Ni hasil lembut tangan makteh sendiri...dia buat sendiri sumer.......mmg tera laaaa!!!!
Kan betullll saya cakap....tudung saya ngan rambu ramba tu ala2 sedondon kan!!! TQ aini for the tudung!!!!!!semua puji cantik tudung tuh! :)

Raisha & birthday boy....ziqry !!!!!

Saya ngan kanak - kanak ribena....ada tokoh cam cikgu taska dak????huhuhuh penuh tangan wehhh....


Menu for the day.....meriah!!!!!
cuppies from Kak Nor & Kak Aida....

              Soto by tuan rumah and macam2 lagi.....saya cuma bawa cekodok jagung jer.....huhhhuh.....

                                                       Yummylicious cake from Marhaba

Kaum - kaum ibu di Qatar Alnada with some of guests yg dtg .....ada yg dari Panda , ada yg dari Al-Jazeera and termasuk VIP , Puan Rosie wife Consulat General!
Aunty Ct yg dtg lambat sikit........pehtu mommy & Raisha kena gerak awal coz daddy ada hal nk ajak pi Balad..maka xdapat laa nk manja2 berlaga pipi lama2 kan aunty ct kan........
Balik dari Balad....singgah umah makteh amik kakak2 balqises since depa xikut ....makteh tapaukan makanan lagi....syukran jazillan ya tok teh!!!!!!!!

4 comments:

Diamilikku said...

bestnya deco2 yang cantik..pandai la makteh kak farah nih....jeles ai tau...nak tunggu mommy nye entry birthday raisha pulak

Ladies' Bestfriends said...

one nice birthday celebration :)



do visit n shop with us @ adore-mystyle.blogspot.com~


:)

@cu SaYaNg said...

aku pun ada tudung kaler rainbow tu..pakai dgn baju kosong memang cantik..spt diri kita yg dh mmg cantik nie..hehehehe

aini said...

hahha...piah....aini pun ada tudung tu...aini beli 2...coz cantekkk...tu yang aini bagi dekat farah satu...nnt kita pakai sama2...boleh jadi boria...;)