Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Saturday, May 8, 2010

ghajin x dia?????

Hari ni kitaorg bertungkus lumus marinate berketul2 ayam.....ada yg marinate untuk BBQ....ada yg marinate untuk goreng......semua ni utnuk majlis farewell yg kitaorg buat malam karang...saya bahagian ayam & bubuq pulut itam......

TADAAAAA.....hasilnyaaa...fenat wehhhh...berketui2 ayam ooooo....tang marinate lagi.......mujuq xyah potong sebab saya ngelat beli yg dah siap potong...huahuahua........anak kecik xkoser nak duk lama2 kat dapuq.....
Balqises nak meratah pun saya bg seketul jaa....sian anak2 ku......tunggu makan malam tu sekaligus..takut xcukup....huhuhuhu

Tapi sebenaqnya....saya buat half way jer.........hikhikhikhik....sebab yg chef yg menamatkannya ialah SI DIA nih haaa......
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Ghajinnnnnn daddy kan.....dah la yg tlg kemaih umah pun dia...yg tlg lipat kain pun dia...yg tlg mop umah pun dia....yg tlg basuh bilik ayaq pun dia ( habis aku buat apa????? errkkk......)iskkk..iskkk..iskkk.....laki sapa laaa tuh!!! :)))))

THANX to u darling!!!!!!Mithali sungguh daddy ni!!!! ;p

p/s: walaupun daddy dh tlg mommy hari ni tapi mommy still nak mintak hadiah 'mommy's day & anibersari nanti!!!! (tamak kahh aku????? )

4 comments:

ietafakyra said...

yezzzaaaa... sonot kan ada pembantu tk bergaji! i looiikkeeee, tp jauh di sudut hati ni sayu jer bila tingat bantuan yg mereka hulurkan mcm tk terbalas haaa... eerrr, bayar CARA LAIN boleh??? kakakakaa...

Diamilikku said...

CARA LAIN tu apa?? hahahahha...tapi sungguh kan...rasa mcm kita ni tak boleh nak berdikari sungguh....hehehhe...happy sangat2 bila kawan2 semua dikurniakan suami yang penyayang dan ringan tulang..syukur alhamdulillah....

ietafakyra said...

sone : nak tau PM me in private. kakakakaka... page kak farah ni suci, jgn dicalarkan! ahhahahaa

aramis2177 said...

oooo...dua org nih sungguh notty2 noooo!!!!! hahahahaa....suci sungguh page i kan!!! tp kan ieta....i cm leh agak apakah itu! *winkwink*