Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Tuesday, May 25, 2010

Cukup 8 tahun!!!!!!!



Hari ni genap laaa 8 tahun saya & hubby bergelar suami isteri....pada tanggal 25May02 kami disatukan....aduhai....betapa cepat masa berlalu....
To hubby:
Do know that i cherish every moment that we have spent together tak kira la masa susah or masa senang!!!!i hope our marriage will last forever till death do us part!!!!Tho it has been 8 wonderful years,but MyLoVE for u hasn't change a bit!!!!i still do love u like 8 years before,infact my love has tremendously grows more and more each day....there's notting much i can give u darling ,i only hope that u are happy being my better half, my dearest hubby and a loving daddy to our balqises!!!!



layankan lah old pics nih yer...ni pun sebab amik kat photobucket saya...kalau tidak mana mau cari pics yg ada saya & hubby....



these 2pics were taken in 2007...we went to Singapore with some friends!!!!!



both pics kat bawah ni jer yg masa kitaorg dg duk sini... Tu pun rasanya pic tahun 2008....iskk...dah lama!!!!sorry pic baru sumer lam lappie...yg belum sempat upload pun ada!!!!


Sempena tarikh ni jugak saya nk wish Happy 8th Anniversary to Adie darling with her Tuan Besar Mr.Nazri...and also same goes to my dear friend Aida Norazmira and her loving hubby Mr. Halim!!!!And to sesapa lagi yg sambut anniversary hari ni....
May our marriage last forever and ALLAH's blessings will always be with US all!!!!amin.....

10 comments:

Naddiea said...

kak Farah,Happy Anniversary to both u n bro shidi!!Semoga bertambah2 kebahagiaan dalan rumah tangga.8 years with 3 beautiful kids is such a wonderful journey kan kak..Will pray for ur upcoming anniversary years...ameen...

Diamilikku said...

suka gambar last to...sweettttt...happy anniversary kak farah sayang....

@cu SaYaNg said...

Happy anniversary Mommy & En.Dedi
semoga berkekalan hingga ke akhir hayat...amin

Baby Lyana said...

Happy 8th Anniversary! cam dok ternampak lagi aku pi kenduri kawin hang kat Titi Gajah!...hehehe...

Mimi Sharif said...

Wah... Happy Anniversary... Bleh pi honeymoon ber2-2an nih... tp kn balik Msia dulu baru bleh pi honeymoon sbb ramai nak tlg mengasuh Balqises kat cni...

suzzsuzie said...

sekejap jer dah 8 thn kan? tau2 balqises dh besar semuanya...wish you happy ending n everlasting love

*adie* said...

Cik adik farah ku sayanh! Hepi anniversary yg ke lapan tawon yeak!! Tarikh keramat ni akan kita kongsi bersama sepanjang hayat kita! Wieeee...

Aku doakan jodoh kau dan enCD utuh, kebal, jitu dan kekal selamanya.... Semoga korang sentiasa menjadi penyokong yang terbaik dan bestfren terhebat antara satu sama lain! Enjoy yr life to the fullest with each other and the little princesses!

kamalnzura said...

farah..moga kasih sayang hangpa berdua kekal hingga ke syurga..:D

rina said...

owhhh congratesss... gambar last tu.. romantika d amourr...hhehhee

ietafakyra said...

yeah sis! the last pica tu ala2 hindustan seh... best tuuuuu. bila kita nk double celeb anni sementelah dekat2 ja tarikhnya nih. may happiness b yours 4ever sis!