Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Sunday, August 24, 2008

Coffee Bean plak...

Sudah agak lama kami mencari Coffee Bean kat sini....asyik - asyik jumpa Starbucks jaa...coz kalau kat Mesia kami prefer minum Coffee Bean dari Starbucks....tp dah bersepah sangat setarbucks tu..makanya..itu laaa yg terpaksa pi........tapi rupa - rupanya kat Serafi Mall nih ada kopibin nih....kami mula found out kata ada kopibin kat sini lama gak laaa....tp xpenah berkesempatan nak mai...coz so far the only kopibin yang kami nampak sini saja.....so harus laa kan kalau nak mai kena laa mai Serafi Mall ni dulu which dalamnya ada banyak kedai yg saya suka.......so kalau dah mai...jalan - jalan jaaa....dah lupa nak singgah....tapi hari tu kebetulan kami kuar awai...and dah xde apa dah nak cari......perut pun macam lapar2 jer...so kami amik kesempatan singgah....
Uishhh.....kusyuk lak laki aku nih baca paper........dia duk baca kisah Usain Bolt laaa nih......

Memandangkan sumer perut tengah lapaq....kami ordered 2 cakes and mushroom & chicken pasta......tu pun licin balqises ni balun...hhahahhaaaa....faveret depa pasta2 nih....

Dah kenyang makan baru laaa nak sengih masing - masing......
Lama gak lepak lam nih..coz kami menikmati minum ice blended choc dia yg dah lama saya nak minum tuh......huhuhuhuhuhuh..akhirnya...dapat gak!!!!!

2 comments:

Diamilikku said...

kak farah..cantiknya jubah yg kak farah pakai tu...
mahai dak?? bila kak farah nak balik??
leh kirim

linda ummi ghazi said...

huhu bru nk ckp yg sama..lelawa jubah farah ye..ehehe pastu mcm trademark lak klu posing msti naikkan hooded! sgt kewl le aunty mommy! hihi