Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Tuesday, August 12, 2008

Setar Bak lagi......


Tu ari kitaorg gi Aziz Mall betulkan R*YB*N daddy.....pusing2 jalan2 tengok sale yg sungguh laaa menarik tertarik nye.....maunye tak..skrg dah jadi 70% dah sale nye.....sumer branded boutique ok....mau juling biji mata saya.....tapi xbyk pun yg kami sambaq selain dr some socks for Balqises ( nak cari boot tak jumpa gak ) and hooded sweater for me.....tu ajer.....yg lain2 xkoser lagi nak membazir.....
Lepas jalan - jalan kepenatan....ngan orang yg punya ramai....kami pun stop kat SetarBak ni..lepak2 n as usual...makan cheese cake dia....




Us ~~~while waiting for daddy yang pegi order ayaq & cake.....huhuhuh..camno laaa nak kurus kalau duk makan cake hari2........iskkk.....iskkkk.......

2 comments:

Anonymous said...

nampak cam berisi je pipi ko tu... sakan amik gamba zooomm..

linda+ghazi said...

huhu aloooo auntiy mommy, adik n myrah! lama kami tkjenguk sni..skali jenguk tu haaa.punya la byk cita berjela kami tertnggai hehehe..anyway..sggh seronok kelihatan semuanya..nih asyik g starbuck je..hehehe..ada org dh rindu malaysia ke..