Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Monday, August 18, 2008

mommy sangat malas......Pizza anyone?

Huhuhuhu....ni hari ni nye menu nih....lately nih mommy sangat2 malas masak.....sepatutnya hari ni kitaorg gi meronggeng nagn makteh & kak pady ke Tahlia Street & Bawadi.....tapi atas sebab - sebab kesilapan teknikal ngan si balqises nih...kitaorg xikut.....so oleh kerana mommy dah set mind xnak masak (patutnye lunch kat luaq je ngan diorg kan ) so tadi saya ajak si balqises ni pi tapau Papa John's Pizza nih...kedai dia depan umah kami jaa.....nak suh dia delivery pun xsampai hati....huhuhhuh.....
We ordered Cheese Pizza and chicken strips for balqises nih....while waiting for the pizza utk siap tuh..kami pi cross seberang jalan..pi Marhaba......tapau kek coklat n cheese cake dia.....huhuhhh..sempat lagi tuh..ni kalau hubby baca entry nih dr office dia.....kompom dia terkejut..coz saya xtepon ckp apa2 pun kat dia.....hehehhee.....
daddy..cepat balik...ada pizza menanti!!!!!
                               Yerr..jemput - jemput makan semua.....
                             Balqises menjilat jari......sedap laa tuh!

Rupanya balqises ni bukan takat makan chicken strips tu jer....sekali pizza tuh pun diaorg balun......hahahhahaa....selalu xberapa sangat nak makan pizza.....maybe sebab ada cheese laa nih......diorg ni hantu cheese...sama mcm mak & pak depa!huhuhuh......

7 comments:

mama_danish said...

wahhh..farah..suma entry mkn2 aja nihh

aramis2177 said...

Huhuhuhu....tulah jai oiiii......adoi laa berat kami dah jadi 48kg dah dr 46kg...huhuhuhuh....xboleh jadik nih......tp tulah......sini senang dapat macam2.....uhuhh..haru2...

shaf said...

ala farah.. baru naik 2 kg.. still maintain..naik tang pipi je tu.....

aramis2177 said...

shaf...jgn ooooo....naik 2 kg dah obvious tang pipi..kalau lebih2...aku tak tau laa pipi ali camna.....huhuhuhuh

yatie rahman said...

farah maintain ja anak 2...masih nampak muka zaman2 tuition dolu2..hehehe...btw, tahun nie balik mesia tak? kami insya Allah nak balik 3 minggu ja hujung tahun...kalo farah balik.bole jumpa..si hafiy slalu tersengih2 tgk gelagat balqises...berkenannn kot..hehehe

aramis2177 said...

YAtie....
huhuhuhu...sama laa yatie pun xberubah gak muka...duk cun melecun cam dolu2 gak....suka tgk rambut Yatie dolu2 mcm sandra Bullock lam speed tuh....hehehheee......
btw farah xbalik laa thn ni Yatie..kalau balik pun maybe ujung thn depan...bestnya yatie balik....3 minggu pun jadik laaaa kan...dr mcm kami nih......tu lah...tingin laa sgt nak jumpa hafiy yg hensem tuh....sure bdk2 dua org ni suka...hehehhee

yatie rahman said...

farah masih slim mcm dolu2.x berubah...kami nie haa...isk tak tau nak habaq la abis lari saiz bentuk badan...hahahha...nak balik nie pun sbb somiku tak tahan la nak makan mcm2 di tanahtumpah darah...

farah ok lagik sana semua halal...tgif ada...chilis ada...semua ada..kami nie kalo nak masuk restaurant camtu pakat2 pilih vege burger ja la or pasta...adoi mana tahan tgk org lain order lamb/beef steak...pastu sana nasi arab semua sedap2 kan...aberdeen nie x dak restaurant pak arab mcm kat london/birm...

selamat berposa utk farah n family..1st time raya kat perantauan kan..hehehe