Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Monday, August 11, 2008

mereka serupa......



Hmmm.....bila terpandang muka dua beranak nih...saya nampak banyak persamaan....baik dr segi wajah..perangai dia jugak lebih kurang sama mcm daddy dia....hati diorg ni sangat kecik mcm skru keter .....bak kata daddy dia!hehehheheee......so kalau apa2...dia cepat sensitif skit though nampak diorg dua ni mcm ala - ala tabah....tp kalau tgk citer yg sadis2...mula laa bergenang ayaq mata....huhuhuhu.....
Satu lagi yg serupa diorg nih.....diaorg suka buat 'sebek mulut'  yg serupa......mmg kelakar kalau tgk....dulu masa daddy duk jauh..kami still kat mesia....saya kalau tengok si humairah nih....ilang rindu kat daddy dia kejap...coz nampak keserupaan dia with daddy....
ooohhhh yea....gambaq bawah ni....saya ada satu lg edition masa humairah still dlm pantang....dengan gaya yg serupa...
and as i remembered...muka dua beranak ni tak berubah pun....though how many years time had past....mcm ni lah sebijik...( gambaq tu ada di rumah puchong )
Dulu masa zaman saya belum kawin....ala2 zaman bercinta....saya selalu berangan..kalau dah ada anak nanti...saya nak anak - anak saya ikut muka daddynye....kenapa? kerana saya sentiasa boley pandang cinta hati saya dlm wajah anak - anak saya....andai kata apa2 terjadi ( minta simpang...tp saya tau ajal maut & jodoh perkahwinan di tangan Tuhan ) di kemudian hari....hmmmm.......tetiba sedey laa plak.....

3 comments:

:: NbC :: said...

so touched...

Kyled said...

choi! dah elok2 cite sonok anak beranak tu pastu pi cite sedih buat ape? hang ni la..

tp diaorg mmg serupa kan... :)

@cu SaYaNg said...

syahdu lak bila baca entry hang nie...