Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Monday, August 4, 2008

preparation for school

Balqises ni sejak - sejak dh register sekolah baru - baru nih...diorg ni semangat plak nak belajar....but they will only start on 13th October nih....after raya puasa......so in the mean time....we bought them some exercise books....haaa.....buat laaa korang....pas kalau kat sekolah malas - malas....siap!!!!!huhuhuhuhu.....




 Both balqises ni lefthanded...so agak susah laaa mommy nih nak ajar diorg ni tulis dulu....dah kita righthanded...dia lefthanded....camno tuh?pelbagai aksi and posisi tau nak kena amik kira...huhuhuuhhhu...tp skrg diorg dh ok dah.......cuma nak kena betulkan skit2 je bg kemas...


Aktiviti belajar diorg ni kadang - kadang pagi..kadang - kadang petang....ikut mood mommy dia jugak...hahahhaaa.....kadang - kadang tu siang malam pagi petang keje nak menulih jeeeeeeeee....iskkkk....iskkkk....ghajin terlebey plak!!!!

5 comments:

mama said...

syok la depa nak pi school..tadika ka farah?..lepas ni hang sunyiii lah...aku dah rasa..mujuq taqris ada...hang dah pindah ka?tak dok dgn auntie hang dah?weit..sambung dak biz kain batik manik hang tu kat sana?

mama_danish said...

comeinya balqises

yatie rahman said...

ooo..balqises tulis tangan kiri...mcm aunty la...hehe..farah, system skolah sana camna...guna bahasa arab ka..or hantaq international school?

aramis2177 said...

Mira : huhuhuh..school depa mcm tadika laa kalau tempat kita...huhuhu..aku tau..sure aku bosan giler nanti..tp sat ja.....kul 9-12 jaa.....

Jai : hahahaa...comei tp buaih!grrrr..penat woooo

Yatie : hehhehee....yatie lefthanded gak kaaa?hafiy?system sekolah sini farah xsure macam mana....depa ni kami terpaksa hantaq pi international school coz takut nanti depa xpaham bahasa arab..kalau international school ni atleast medium dia english..ok skit...

yatie rahman said...

hafiy guna tangan kanan...mama dia tangan kiri...mmg susah nak ajaq kan..ooo senang la hantaq international school..plus depa tak akan rasa minority sbb dah campoq mcm2 bangsa...mcm2 negara..hehehe..