Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Wednesday, February 11, 2009

mari layan tag ......

TAG FROM TINIE

1. Go to your photos folder in your computer.
2. Go to the 6th folder of photos.
3. Go to the 6th picture in that folder.
4. Put the picture on your blog and description of it.
5. Invite six friends to join the challenge.
6. Link them in your blog and let them know they have been challenged.

Aiyooooo...kuaq gambaq sejarah ni plak.....though xdak laa lama sgt pic ni..ghasa mcm dah penah buh dah sini......the pic taken April last year....before kami mai sini lagi....and the venue ialah dia rumah Kak Pady ( tajuk kak pady je kan!! ) 
Muahahahhaaa..layan kaaaa laa ehh gambaq clown ini!!!!!iskkk...iskkk.....


Oooo kena tag 6 org plak ehh ( nak tag ASMARIANS sure geng2 lain dah tag hangpa kan! )..
so hari ni saya ghajin nak tag orang..so mari kita tag:



5 comments:

TiNiE said...

wei comeyyy!!! terserlah ke gewdixss an hang hahahah...

aramis2177 said...

wakakkaka.....aku pun xtau awat kuaq gambaq tuh!iskk...malu aih!

@cu SaYaNg said...

hahaha...lawak..lawak..
opss!! silap..lawa..lawa..
hehehehe

aini said...

farah join geng afro mana ni??hahhahaha...;P

apa pun...farah still maintain cun!!!heheheh...;)

Linda Latip said...

haish kena tag jgk ke? hahahaha bes bes naty wat ye aunty mommy..huahaha..saspender lak