Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Sunday, February 8, 2009

singgah makan sat....

Masa on the way ke Madinah tu , kitaorg ada berhenti kat satu so called R & R nih.....tapi R & R kat sini ofcoz laa tidak langsung sama ngan kita punya yg ada di Malaysia....kat sini toiletnya iskkkk.....toksah cakap laaa.kotoq gilaaaa....kalau masuk tu sure terjengkek - jengkek laa kami anak beranak.....kalau ikut hati leh tahan dr nature's call tu....mmg xkoserr nak masuk...eeiiiiii.....

Saya tidak laa sure apa nama tempat yg kami stop nih..coz sini lack of signboard laa......tapi yg pasti tiap kali pi Madinah kami sure akan stop situ....sebabnya kat sini..cuaca dia sejuk dr tempat2 lain......xtau pasai pa...maybe sebab dia terletak atas bukit skit kut.........
Sejuk laa kat sini...coz sekarang ni plak musim 'winter' kat sini..tapi takdak laa sejuk mcm negeri omputih tuh....kira sejuk laaa bagi negara arab ni kan.....
Kami sampai jaa....bukak bekas makanan.....terus melantak laaa...sejuk2 plak tuh..perut masing2 dah laa lapaq....
Saya goreng bihun cendawan and Kak Aida bawa nasi putih ngan sambal udang...uishh.....semua ligat makan.....hehehehhehee

Lepaih makan tu plak...abang Nahar pi beli teh susu panas....owhh..nikmat!!!sejuk2 gitu kan.....even though teh susu tu xleh laa challenge teh tarik mamak kat Malaysia.....tapi kami enjoyed!!!!!!Lepas selesai semua..kami pun teruskan perjalanan lagi.....owhh bila nak sampai nih!!!!

2 comments:

yatie rahman said...

syoknya jalan2 sambil berkelah di r n r...kami kat sini dah lama x jalan2 sbb lani sejuk..jalan licin penuh snow...farah lanie dah abis ka zaman muntah2...isk marin yati demam flu yg truk sampai muntah 4 kali...teringatttt la zaman pregnant dolu2....

aramis2177 said...

Yatie....
dah lega kaa demam??laa siannyaaa....hope semua dh sihat la ni!bab muntah tu yg xtahan tuh kan!iskk....iskk..haaaa...farah ni yg dah leh jalan sakan ni sebab dah OK laa nih..hehhehee....tu laa jln merata & makan xhengat tuh!hehhehe