Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Wednesday, February 11, 2009

Mothers Teachers Meeting....

Salam all....
Rite now baru pkl 6.40 am....as usual mata saya xleh lelap plak lepas antaq hubby pi gheja pagi tadi...so what am doing rite now ialah blog hopping ke blog2 anda sekelian....
Nanti dalam pukul 9 am saya nak kena pi sekolah balqises coz ada Mothers Teachers Meeting....sort of PIBG gak laa....cumanya kat sini some mothers xselesa kalau ada men together2 gitu....so that's why laaa only mothers allowed in this meeting...
Boley gitu kan diorg nih!Ntah apa2....habis anak - anak yg sekolah tuh bukan  ka anak laki2 diaorg jugak....they actually have the rights too kan utk tau perkembangan anak - anak depa.....haihh....ntah laa.....xpaham saya depa nih......
oopppsss....si faihana ni mangkit plak dahh......pepagi buta ni mintak nak main game barbie dia plak....iskkk...iskkk.....ok laa till next entry laa....
take care all!

4 comments:

Diamilikku said...

hahahhaha...masih teringat dulu mak ayah kita pi jumpa cikgu cikgi amik report card..sekarang dah sampai turn kak farah dah pi jumpa cikgu cikgi..rasa mcm baru semalam kita di SKTU and ASMA kan....

Diamilikku said...

jemput ke my blog tomorrow..ada kuiz beserta hadiah...silalah mencuba..mana tau nasib menyebelahi anda..

naddiea said...

kak farah,kiranya kat sana bapak2 mmg x pi la jumpa cikgu ekk?kalo cikgu kelas tu org pompuan ,makna nyer mak2 jelah yer yang kene attend.emmm...macam lepas tangan la pulak kan .tp nk buat cemana kan dh culturenyer cenggitu.

aramis2177 said...

Sone,
tu lah kan....huhuhuh...hari ni turn kak farah...tgk laa sok2 sone lak...time tu rasa masa berjalan sat jaa......tup2 kita dah tua...uwaa!
Shepah,
mmg pun kan ...geng pak2 leh lepaih tgn laa kan....tapi nak wat camna...dah gitu culture nya kan....hal2 anak sumer serah kat mak je lah!!!!