Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Thursday, February 12, 2009

mee kari kak pady!!!

Semalam dlm pukul 12 tghari gitu...kak pady calling2 umah...katanya lepas amik balqises balik sekolah....gi umah dia lunch sana.....dia masak mee kari katanya...
Saya pun apa lagi.......lepas amik balqises balik sekolah....tukaq baju sekolah sumer......lepak2 kejap...then zassssss ( terngikut ngan hang laa ni tinie ) terus pi umah kak pady ( umah dia floor ataih jaa )
woweeee......ghajin laaaa kak pady ku seorang nih!! siap ada bubuq keladi segala...iskkkk.......sodapnyaaa.............

yezza........kalau diteliti gambaq nih.....sudah leh nampak yaaaa perut saya itu......
Utk Shepah....kak farah dah almost 24 weeks dah.....and alhamdulillah masih bertenaga & cargas lagi so far....
Haaa.......tengok laaa.......juadah yg dihidangkan tuh...saya plak this time mai melenggang kangkung..selalu tuh ghajin gak nak buat apa2 dessert kan.....hehehheheee.....owh sedap sungguh laaa hai kalau makan makanan org masak.....bertambah2 saya makan......mmg teruk kan !!huhuhuhhuh
ni lah dia bubuq keladi kak pady.......slurrrpppppppppppppp......saya bab2 bubuq ni sua laa mai bubuq apa pun.....semua sure licin pinggang saya telan....faveret i okeyyyyyyy!!!!!!!!
Sebelum balik tu kak pady tapaukan 2 bekas......so alamatnya mlm tu hubby pun dihidangkan mee kari kak pady....wakakkakkakaa....bini dia terus ngelat xmasak....semua pekena mee kari kak pady!!!!
TQ kak pady kerana meringgankan beban & otak saya berfikir nak masak apa......heeeeeeeeeeeeeee......

6 comments:

ieza said...

syoxnyer dapat jiran baik & rajin macam tu ek...kirim salam kat kak pady ek...nnt jgn lupa amik resepi..balik msia..masak untuk kitaorg ek.....

Diamilikku said...

aiii...
kata baru pi kedai runcit baru..macam2 dibeli..tapi malas nak masak..apo citer nih..
hahhahahahhahha....

@cu SaYaNg said...

datin..
perut dah nampak la
so cute..hehehehe

Iza-Zulkifli said...

farah, perut dah nampak sket.. :) comellll..brp bln dah eh?

TiNiE said...

syokla hang..rezeki mak buyong!!!

aramis2177 said...

iza:
tulah....kawan2 kat sini memang baik2...leh laa harap kalau susah2 tuh.....
Sone:
hehehee...dah alang2 org tapawkan lebih kan...harus laa kak farah terus jadi malas masak..satgi masak tambah...xabih plak....dah membazir!hehehe
Piah& kak iza:
haaaaaaa...yezza..perut sudah laa nampak..sudah masuk 6 bulan gitu....hehehee
tinie:
alhamdulillah...sini mcm tu laa....pakat2 gotong royong sumer benda...hahahaaa..rezeki anak lam perut ni!