Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Sunday, February 15, 2009

mari ...mari....mari....

Semlm petang saya tak tau dah nak prepare apa utk minum ptg .....last2 tingat plak saya ada beli  shami brown bread tuh......tingat plak scrambled egg yg dijamu masa kami house hunting tuh.......sedap gak tuh kalau layan ptg2 gini......
Maka terus laa saya masuk dapuq .....pong pang pong pang sat.... terus laaa ajak balqises makan.....depa pun mmg suka plak makan benda alah ni.....kalau Humairah plak....roti tu dia leh makan saja je xyah cicah2 ngan timun2 tu sumer dibalun dia sorang......minah ni dia memang gila makan sayur.....bagi laa raw carrot kaa , raw tomatoes ka , raw cucumber kaaa ( wajib basuh laa dulu ) sumer dia balun...mentah2 gitu macam rabbit makan tuh......

Haaa....siap ada buah - buahan potong & 'chai' yer ( sini panggil air teh = chai ) ni pun requested by balqises....apa mimpi nak minum ayaq teh petang - petang ni ntah....selalunya nak milo.....mommy pun layan kan je lah.......

Kami 3 beranak melantak laaa sampai kenyang.....sementara tunggu daddy balik.......sambil2 laa kami melayan citer PUTERI kat tv3.com.my tuh.....

Ghalit sungguh Humairah ngan citer PUTERI dia tuh.....hehehhee......berepisod - episod dia layan sesorg..pehtu gelak sorg2....muskil2!!!!

5 comments:

Iza Zulkifli said...

dik, awak kena tag..hambiikkkk ek

@cu SaYaNg said...

baru aku tau nama roti tu shawmi..
selama nie aku dok sebut roti arab je...hehhee

Linda Latip said...

ooo ye ke..emang le piah..aku pn panggey roti araba..satu singgit..tp sedap..bole dipelbagaikan kegunaannye dr piza shingga kunyah bgtu shj...harus naty blik sni mcm² resipi farah bwk..kna la naty btandang tetiap mnggu, try mskan baru huhuhu

Cik Kham & Co said...

sedapnyer roti arab beb!aku penah buat..first time buat bantat sket..x kembong..anak aku complain..tp still leh mkn..licin...

aramis2177 said...

kak iza:
ok2...nanti farah kumpulkan list ehh...
piah:
hahahaha....tulah..aku pun sama..tu [un tgk nama kat plastik dia....hehehhee
linda:
ummi, sini roti tu satu 20 sen jer...waahh.....resepi?eerrkk......kalau dah tau makan luaq jaa mana nak cari resepi bw balik nih!huhuhuh
Kham:
ghajinnye ko buat....kat sini dah lerr roti tu murah sgt...20 sen sekeping...kalau nk buat xberbaloi lak aku ghasa...sekali beli sebungkus br sr1...lam tuh ada 6 keping....tu pun xabis makan...huhuhuh