Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Tuesday, May 12, 2009

aksi - aksi the balqises.....

adehhh....xde new cerita ceriti laaa nak stori mori......
oleh itu...mari kita layan je gambaq2 balqises ini..........











Sampai ke entry ni ditype.....saya masih belum ada tanda - tanda nak bersalin..tapi so far alhamdulillah semuanya selamat.......and saya masih cargasssss di sini....hehehhehee.....
Dun worry u all.......kalau saya bersalin nanti pasti akan kukabarkan ke seluruh pelusuk alam......wakakakkakkaa.......
till then..take care!

4 comments:

Diamilikku said...

memang mcm kembaq kan...syoknya..nanti alesha ngan adik dia pun sure kamceng cenggini kannn..sukanyaaaa

@cu SaYaNg said...

mommy..
kamis nie insyaAllah aku akan berangkat ke turki...transit Bahrain semalam..pastu terus ke turki...aku dok sana 10ari..

memandangkan aku akan bercuti lama so,kemungkinan hang bersalin masa aku cuti tu ada lah tinggi..so,aku doakan hang selamat bersalin..hang selamat & baby pun selamat...kalau rajin tu sms le bgtau hang dah selamat nooo...hehehehee

apa2 pun mommy..take a gut care of yourself & baby tau...luv u..

Baby Lyana said...

sakan gila bebudak ni pose..... comey jer.nanti bila dah 3 PPGs sure lagi best bergambar..

harnisafarina said...

Comeynye lar 2 beradik nih. Dah nampak mcm kembaq dah. :)