Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Monday, May 18, 2009

minum - minum petang.....


Di suatu petang..........
Apabila kebosanan melanda........mak buyong yg memang xdak gheja nih......mula berpk2 nak buat apa untuk minum petang tuh.......
Tengok ada roti yg masih berbaki..terus grab....and campak sana sini.....makanyaaa......


Jadik lerr...Bread butter pudding nih......xbanyak pun saya buat..setakat satu bekas jer....tu pun half tu saya dah tapaukan untuk Kak Pady yg kebetulan datang singgah umah hantaq lauk.....so elok sangat lerrr buat balasan untuk dia........

Nak lagi sedap & menambahkan kegemukkan diriku ini......saya letak plak whipped cream cheese nih......huhuhuh..memang lerrr sangat2 lazat & berkrim..disukai seisi keluarga gitu!hehehe........
Maaf lerr yer......pinggan atas itu sangat comot...setelah isi dalamannya telah dibaham oleh Humairah....hehehehhehhee.......


Pekena plak ngan teh tarik kaw - kaw nih....perghh.....memang sangat layannnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!

9 comments:

Naddiea said...

wahh sedapnyer..kak farah ni kalo makan banyak mana pun x gemuk kan?jeles...jeles...

TiNiE said...

tergugat plak aku tgk air teh hang tu..terus aku naik atas tekan secawan teh tarik..legaaa

*adie* said...

farah,,,, aku dok ingat ko dah membelai2 baby baru.... rupanya belum.... aku kat sini tetiap hari suspen aje tau.... siap tanya si fieza lagik tapi dia kata ko belum beranak... muyskil beno aku keHILANGan kawanku sorang ni... rupa2nya tenet problem.... phew!!

btw, sodapnyer teh tarik!!! sodapnya pudding bread!!! terliur plak dah niiii....

Cik Kham & Co said...

beb..aku baik2 jek..selera tgk menu ko...yummy....aku lately busy lah.tp rajin jek bace blog kwn2...hehee...biler nih nk branak..excited nih nk tgk baby made in Jeddah ....

Baby Lyana said...

sedapnya..dan lagi tu dia buat..

Jake's Daughter said...

Bila nak meletop nih...

aramis2177 said...

Shepah ,
yolah tu xgemuk......kalau duk melantak hari2 gitu kompom aih gemuk jugak diriku ini!huhhuhu
Tinie,
heeeeee...sana senang weyh dapat teh tarik....pi jaa order kat mamak satu cawan..yg kaw2 punya.....oohh..sungguh sedap!
Adie,
Kehkehkeh....belai baby aponyaa....ntah bila nak meletup ntah nih......sabaq je lah......eehhh..ko kan suka teh tarik gak kan!hehehhee.....jom layan jom!
Kham,
Adoi laaa kham oii......mcm mana ko xsabar...aku ni lagi laa haa....dah xlarat nih haa.....tegang2 perut nih haa......
Shaf,
Aku dah tahap bosan shaf oii......tu yg masuk dapuq gak tuh......mana2 yg simple leh laa lagi buat....
Nida,
hhuhuhuh..sabau2 yek.....kita pun dah xsabau nih!iskkk......iskkk.....doa2 kan laaa yer!

aramis2177 said...

Shepah ,
yolah tu xgemuk......kalau duk melantak hari2 gitu kompom aih gemuk jugak diriku ini!huhhuhu
Tinie,
heeeeee...sana senang weyh dapat teh tarik....pi jaa order kat mamak satu cawan..yg kaw2 punya.....oohh..sungguh sedap!
Adie,
Kehkehkeh....belai baby aponyaa....ntah bila nak meletup ntah nih......sabaq je lah......eehhh..ko kan suka teh tarik gak kan!hehehhee.....jom layan jom!
Kham,
Adoi laaa kham oii......mcm mana ko xsabar...aku ni lagi laa haa....dah xlarat nih haa.....tegang2 perut nih haa......
Shaf,
Aku dah tahap bosan shaf oii......tu yg masuk dapuq gak tuh......mana2 yg simple leh laa lagi buat....
Nida,
hhuhuhuh..sabau2 yek.....kita pun dah xsabau nih!iskkk......iskkk.....doa2 kan laaa yer!

kamalnzura said...

rajin betui laaaa mak buyong nih...
teringat kami masa pregnant kat Danish dulu, time2 perut camnih...dah x layan nak masuk dapuq..haha..